Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarte všichni Growers. Tak po delší době jsem se rozhodl opět vložit právě začínající seriálek s novýma kytičkama a to Power Plant z klonů od mistra Bárta.
Klony jsem nechal prokořenit ve dvoudeckových kelímcích a právě dnes přesadil do 10-ti litrových květníků a šoupl je pod 400W sodík Philips Son T pia. Veškeré vybavení stejné jako v předešlých kolech, jen teď úplně nová výbojka, kterou měním už po dvou kolech a můžu říct že se to opavdu vyplatí :-)
Hnojky tradiční JIDB na který nemůžu napsat jediný křivý slovo.
Takže vzhůru do toho kamarádi ! První den začínáááá........
Čau, paráda! Za tu dobu , co si s tím P.P. hraji, tak mám z něj stále pocit, že i když je také 3/4 sativa, jako oblíbená Super Silver Haze, tak je méně náročná na hnojení, ale pozoruj to podle listů, nějak rychleji mi vždy vykazuje známky přehnojení. Co se týká odolnosti
A s tím mistrem, běž už někam.
Tak tady dávám fotky blejsknutý právě teď, tj. třetí den na růstu pod sodíkem a rostou pěkně kočeny ! Teplota viz. foto, vlhkost 90% (zvlhčovačka na 3/4)
Ještě se musím pochlubit posledním pěstem který jsem sem nedával a je to tradiční SSH, tak už jsem tady nechtěl nikoho nudit.
Nebudu psát kolik jsem sklidil pod 600W lampou, protože sám jsem tomu těžko mohl uvěřit :-)
Zdarte, PP dnes osmej den pod sodíkem, absolutně zdravý a po přesazení žádná známka stresu, prostě jen jedou :-)
Dnes přepnuto na květ protože nejvyšší má 40 cm, zbytek cca. 35 cm, tak ať se s nima domluvím.
Ještě nějaká fotečka ze selekce 10-ti regular semen modelu "SHIT" od Mr. Nice. Chci vyzkoušet protože píšou dobu květu 45 dní, tak uvidíme.
Původní příspěvek od doxenon Ještě se musím pochlubit posledním pěstem který jsem sem nedával a je to tradiční SSH, tak už jsem tady nechtěl nikoho nudit.
Nebudu psát kolik jsem sklidil pod 600W lampou, protože sám jsem tomu těžko mohl uvěřit :-)
Každého to ale zajímá protože jsou to vážně mikrofony ak svin
Zdar všem. PP jsou nějak moc hrrr :-) sedmej den od přepnutí takhle krásně kvetou. Je pravda že se jim hodně věnuju a mají jen tu nejlepší péči i podmínky, možná je to i fungl novou lampou opět Philips, který je podle mě snad ten nejlepší.
Čau
Moc se netahají na to že jsi je přepínal v 35-40 cm
mohu se tedy zeptat jaká je dosavadní výška a
jak dlouho kvete toto feno,nevím jestli se mi to
zdá ale na 14 den jsou to pěkní puclíci
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Zdarte, zdarte, kytky mají něco kolem osmdesáti cm a jedou neuvěřitelně ! Opět Bártův další husarský kousek s genetikou ! Absolutně bez jakékoliv známky nedostatku nebo přebytku čehokoliv, prostě jen jedou a kynou den ode dne. Sám nechápu a další kolo bych je chtěl vyzkoušet i pod 600W.
Původní příspěvek od doxenon Zdarte, zdarte, kytky mají něco kolem osmdesáti cm a jedou neuvěřitelně ! Opět Bártův další husarský kousek s genetikou ! Absolutně bez jakékoliv známky nedostatku nebo přebytku čehokoliv, prostě jen jedou a kynou den ode dne. Sám nechápu a další kolo bych je chtěl vyzkoušet i pod 600W.
Bárt má úžasný geny, to je jasná věc, ale velkou zásluhu na tom má i to, že ty jsi bezchybný zahradník
Tak teda k mé převeliké radosti G opět jede ale bohužel tento trýd zůstane nedokončen protože si už nepamatuju kolik přesně toho bylo a nikde si to neuchovávám a fotky hned mažu :-(
Původní příspěvek od doxenon Tak teda k mé převeliké radosti G opět jede ale bohužel tento trýd zůstane nedokončen protože si už nepamatuju kolik přesně toho bylo a nikde si to neuchovávám a fotky hned mažu :-(
Čau, tak takto tento Power Plant vypadal v hydru pod 600W u kamaráda, je dost málo zalistěný.