Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem mel od nich jenom Galaxy, ale taky dobry model. Daji se koupit u nas v g-shopech, prodavaji po jednom, coz je nekdy vyhoda. Jinak jsou to spanělé myslím.
já měl letos model Annesthesia https://www.pyramidseeds.com/FEMINI...ESIA_FEMINIZADA
a byl jsem s ním maximálně spokojen jak stavově tak hlavně výnosově ( měřil jsem jen na kuch.váze),celkem toho bylo 448 g. z jedné kytky. velké keře a hlavně spokojení kamarádi a známí co spolu pokuřujeme - což je si myslím to hlavní ......příští rok(tzn. letos) ji jedu určitě znova http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=440858
Ja mam od nich momentalen white widou no som ju neskoro zasadil a uz u aj dost mrazy akurat ma 60 den kvitu a na tie podmienky co mam som celkom spokojny este tyzden a ide dole
Vedel by mi niekto povedať niečo bližšie o seedbanke Pyramid Seeds ? Doporučily by ste mi túto seedbanku ? Ktorú odrodu na out poprípade indoor máte odskúšanú a doporučily by ste mi.
Pyramid Seeds ma zaujala hlavne cenou, balením po 1ks a veľkým výberom.
Čau.
Pyramid seeds Ti mohu doporučit. V roce 2011 jsem měl jednu Anesthesii vemku na zahradě a druhou na balkoně. Krásně se větví, celkem brzo začíná kvést a je dost odolná vučí plísním. No a účinek je superultrabrutálně stoned. Takže bacha
V roce 2012 jsem jel opět Anesthesii. Tentokrát v lesní školce, ale byla dorbet zaseklá ze začátku a když se rozjela, byl už konec července, takže do sklizně moc nenarostla. Ale i tak to bylo fajn.
Dále jsem měl Tutankhamona a Northern light. Obě na balkoně. Rostly solidně, hezky se větvily. Ale jsou náročnější na hnojiva. NL jsem sklízel v půlce řijna, krásný, tvrdý palice, které byly uplně všude. Učinek ne moc silnej, takovej akorát. No a Tutankhamon. Při květu se hodně vytáhne (je to sativa). Rád tvoří spíš centrální palice. Stavbou je to typická sativa. No a účienk se silnej, povznášející, vysmátej.
Genetiky jsou super, mají je ustálené, jen je trochu problém z klíčivostí. Moc se jim ven nechce, a u všech modeů jsem měl zhruba 50% úspěšnost.
Ale jiank Ti to mohu vřele doporučit. Letos pojedu ještě jednou NL a na příští rok zkusim něco nového.
Jiank mám v podpisu odkaz, tak se když tak můžeš mrknout na fotky.
A ta cena...Když si vynásobíš 5*175 = 875. 875,- za 5 semínek. No, znám i levnější.
Díky moc si po pomohol. Ja mam problém s vybraním seedbanky raz som presvedčený že kúpim od dutch passion potom si prečítam par negatínych thredov a dalšie obdobie som rozhodnutý pred Sensi Seeds. Vlastné skúsenosti nemám a tak neviem čo je najlepšie zvoliť. Asi fakt treba len vyskúšať
Pyramid Seeds ma zaujl pretože v našom meste growshop snimi spolupracuje a majú rúzne výhody a akcie.
Cena mi príde dobrá pri balíčkoch 5 semen sú ceny lepšie niektoré odrody za 25€,30€,35€ za 5 semen.
Původní příspěvek od Jurgiano Díky moc si po pomohol. Ja mam problém s vybraním seedbanky raz som presvedčený že kúpim od dutch passion potom si prečítam par negatínych thredov a dalšie obdobie som rozhodnutý pred Sensi Seeds. Vlastné skúsenosti nemám a tak neviem čo je najlepšie zvoliť. Asi fakt treba len vyskúšať
Pyramid Seeds ma zaujl pretože v našom meste growshop snimi spolupracuje a majú rúzne výhody a akcie.
Cena mi príde dobrá pri balíčkoch 5 semen sú ceny lepšie niektoré odrody za 25€,30€,35€ za 5 semen.
Já, když jsem si před dvěma rokama poprvé chtěl koupit nějaký semínka, tak sem nad tim přemejšlel hodiny a hodiny. Měl sem vybraných nespočet variant, ale pak nakonec přišla akce v G shopu, kde dávali k semínkům nad 1500,- 10 semínek La Blanca zadarma. A protože neměli moc na výběr, tak jsem sáhnul po Pyramid seeds a WW od RQS, která ovšem stála za hovno. Ale vůbec toho nelizuju, protože se mi z nich vždycky povedlo vypěstovat super kytky. A mastička z Anesthesie je taky skvělá.
No kdyz pujdes do Sensi seeds, tak by nemel byt problem, ale vzdy je to haluz..nekdyi treba od Serious seed se muze neco pojebat a je to dobra banka!to sami i u dutch a jestli jde o venek tak muzes i jebnou g-seed atd!good luck
Jurgiano: Píšeš, že nemáš zkušenosti, tak bych - být tebou - pro začátek vybral nějakou levnější seed banku, třeba Nirvana. Ale záleží, jak moc tě bude mrzet, když utratíš třeba 100 € a výsledky nenaplní tvá očekávání...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk