Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, Dlouho sem váhal jestli má cenu zakládat vlastní thread, takže je to už asi měsíc co jsem začal.. Z důvod nedostatku financí to není nic extra, ale snad z toho něco bude.
Je to moje první kolo, takže se nebojte poradit.
Dark Street II-60x60x140(od člena z G)¨
Osvětlení- 125W CFL dual (jedna z prvních chyb)
Přítah-12V PC větrák, odtah pasivní
Ofuk- klipsnovej větrák Hurricane
substrát- ňákej obyčenej ze zahradnictví a naspodu květináče mam keramzit
Kytky mam 4 noname
Hnojky- Biobizz Grow a BiobizzBloom
Zvlhčovač profesor(z evy za 400,-)
Fotim to se Samsung Galaxy S III mini
Je to spíš jen pokus a chci se na tom něco naučit, příště si koupím semínka ze seedbanky, ale teď mi to přišlo zbytečný, protože by to mohlo jít do kopru.
Jsi asi první kdo má pasivní odtah. Být tebou tak dám PC venťas na odtah a přítah nechám pasivní, to bude určitě lepší varianta. 200w cfl by asi byla lepší na ten box, ale chápu, pokud nemáš prachy nazbyt.
Chtěl bych jen ukázat co se dá udělat i s lampičkou z nočního stolku a bez hnojiv, tenhle pokus nepovažuji ani za "kolo", mělo to mizerný podmínky, že je mi z toho špatně
1. cca 35. den květu
2. před seknutím 60-70. den květu
3. Nebylo by z toho nic dobrýho, tak sem to narval do francovky
14. den růstu a problémy s teplotou už jsou menší, koupil jsem si ofuk, kterym foukám hlavně na zářivku.. Den 30-32 stupňů, noc 27-28,(ano bylo to předtím ještě horší) vlhkost mám jen 30-40%
zdarec,inac drzim palec...inac ta 125w cfl na taky box ultra mrnous,sak uz ale vis,ze ti to nepresviti,ale este neni neskoro,buchni tam aspon 150w sodu,a nemusis to kupovat v grow shope kde maju kolko krat prehnane ceny,v elektre ti poradia,ale urcite sa da zohnat 150w soda aj s predradnikem za 750kč. tu mas link na 150w predradnik: http://www.zarovky.cz/velke-prostor...-hsi-150w-230v/ a tu je link na sodofku: http://www.zarovky.cz/velke-prostor...er-4y-150w-e40/ vim jak to je ked nemas na tento konicek moc financii...
Trochu tu shrnu chyby o kterých vím, popřípadě mě upozorněte na další
-měl jsem to zastřihnout dříve
-měl jsem to přepnout do květu dříve.
-osvětlení neni nic moc
-je lepší si box nejdřív kompletně postavit, než potom dokupovat věci.. u mě napřiklad ofuk a zvlhčovač, veřim to, že kdyby to měl dřív kytky by vypadaly o něco lépe
Mám tu konečně dnešní foto(před 3 dny přepnuto do květu)
Už zalévám s BioBloomem..
1. nebyl jsem doma 2 dny a takhle to dopadlo,snad se vzpamatuje (kytičky se za 3 dny vytáhly asi o 8cm)
ahoj, za 1200 koupíš komplet 250w viz: http://www.ereka.cz/ereka-cz/eshop/...-SON-T-PIA-PLUS
stan na to máš ideální, ale vzduchotechniku teda nee ,,Přítah-12V PC větrák, odtah pasivní,, dej to alespoň naopak, větrák na odtah nahoru ...
v substrátu ze zahradnictví bejvaj škůdci, doporučuju dvě minuty sterilizovat v mikrovlnce na plnej výkon..
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Kytky se mi teď nahoru tahaj o 2-3 cm denně, je to genetikou nebo dělám něco špatně?
Světlo u toho mam blízko 3-6 cm a musim ho poslední 3 dny zvedat každej den..
Za jak dlouho už se to definitivně přepne do květu a neporoste to?