Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak jsem psal výše, po pauze jsem zjistil že bez kytek je to nuda, tak se pouštím do dalšího kola v menší skříni 400 W ale uvažju že rozjedu i druhou 600 W protože mě nebaví jen chodit do práce a válet se u televize a noťasu :-)
Výbava úplně stejná jako v předcházejících kolech, jen navíc zvlhčovačka koupená spíš jen ze zvědavosti (nikdy předtím jsem ji neměl). Po váhání které matky si vyrobit nakonec zvítězily tří krasavice. 1:Super silver haze 2:The Ultimate 3:Jack Herer.
V almaře jsou právě moje nejoblíbenější zmašťovadla Super silver haze z vlastních řezů.
opět budu sledovat tvoje počínání...;-) a moc pěkný šnycle, jestli jsou vlastní...;-) nemusím psát, ať to roste, když si všichni můžeme prohlédnout tvoje počínání ;-) tak přeju standartní grow ;-)
Zdarte všichni :-) Holky dnes čtvrtej den od přesazení do finálních květníků a vedou si skvěle, žádná známka stresu a rostou jako z vody, vidíte sami nový zeleňoučký přírůstky.
Teplota den: 25 - 27°C, noc: 22 - 24°C. Vlhkost držím mezi 80 - 90%, jak jsem odsuzoval zvlčovačku, tak beru zpět, díky ní jsem já pánem vlhkosti :-)
Přítah + ofuk + odtah jede nonstop.
Dnes ráno poprvé hnojeno, holt kokos je hladovej. Dal jsem každé něco málo přes půl litru. Zálivku na takto velký sazenice (20cm) dělám takto: Je to psáno na pět litrů. Hnojky JIDB. Složka A - 6.5ml, M - 4.0ml, B - 2.0ml. Ph - 5.8 EC - 1.4.
Salam alejkum. Holky mají právě dnes devátej den 18/6. Mají 29 cm, takže je nechám do neděle slunit 18 hodin a přepínám na květ.
Trošku proberu spodky a jinak nic. Tenhle model jedu jen a pouze na vrcholovky protože mají neskutečný salámy (viz můj jinej thread).
Takže zatím zdar, po náročném pracovním týdnu mě čeká totální reset hlavy u nás v hospodě :-)
krása, nad SSH uvažujem na ďalšie kolo, ale budem mať nízky strop (180 + NFT cca 55cm) tak sa bojím toho, aby neprerástli. Ako reaguje ten model na zástrih? Vyplatí sa strihnúť a vytrénovať?
Každopádne sledujem! K+
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
to funec: Se záštipem SSH ti neporadím kámo protože nevím :-(
Bylo mi doporučeno tenhle model neštípat kvůli proslavenejm vrcholovkách a loni to fakt byli krásný salámy ale že jsi to ty, tak do druhé skříně zkusím jednu ssh štípnot a budu tady informovat.
to si teda frajer! díky moc! Mám z toho nočné mory, lebo chcem dobrú sativku a nemám na ňu výšku a momentálne ani fin. prostriedky na vyšší box. Ak by si náhodou v Prahe a okolí mal nejaké klony ready okolo 10-15.3., neboj sa poslať PM
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Dnes 11 dní na růstu ve finálních květnících, výška 35 cm, večer přepínám na květ. Jeto úžasná jízda tyhle SSH :-)
Fotky před oholením spodků (právě teď jdu na to).
Jen co poleví mrazy, rozjíždím druhou skříň 600W se stejnou posádkou, tedy SSH.
Mám 10 ks. přebytečnejch 25 cm řezů prokořeňených v kelímcích (na foto) je to mix SSH + Power skunk. Původně to bylo pro kreténskýho bratránka kterej se na to ve finále vysral a radši chlastá protože dostal kopačky od nějaké kundy a nemůže se srovnat :-). Pustím je levně po dohodě přes pm. Přijímám taky soukromý objednávky na řezy SSH prokořeněný v malých rw kostkách.
Jsem od Olomouce, do padesáti km mohu přivézt za cenu projeté nafty.