Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem tady s dalším kolem,vybavení boxu stále stejné:
systém:AeroFlo 28
ventilace:RK200L-Ufo 950m3,regulátor otáček Brons,4ks klipsňák Huricane,1ks velký ventilátor
zvlhčovačka:G.I.B.
světla:2ks Sylvania Grolux 400W,ks Philips HPI-Tplus 400W
předřadník:2ks Arce MH 400W
stínidla:2ks Adjust-a-wing Stucco medium
měřáky:PH,EC-Essentials
hnojiva:Jungle in da Box
osazenstvo:28ks krásných Critical Mass(Hlava)
dostal jsem 2ks bonus,tak jsem narychlo udělal bublák,byla by věčná škoda se jich zbavovat a aspoň uvidim rozdíly Aero - Bubler
první 3dny dostávali holky EC-0,3 aby si zvykly,(zdrojovka EC-0,1)teď dostávaj EC-0,5
první fota jsou z prvního dne zasazení
a včerejší foto,
jezdim momentálně na týden mimo a když se vrátim tak tenhle pohled prostě miluju
dnes ještě prostříhám trošku spodky a přepínám na květ,a taky konečně udělám dva bublery aby měla každá holka svoje
Zdar všem
po pár dnech jsem se vrátil domů a už mám zas hubu dokořán
holky povyskočily cca. o 10cm,v tomhle systému je to fakt fofr,
Ec jsem zvedl na 0,8 ,baštěj momentálně 10l denně,zachvíly budu muset kopat vlastní studnu
a holkám v kýblu se taky dáří,zatím je přepínat nebudu(ikdyž by se už dalo)ale zkusim znich udělat pěkný stromky(ohýbání,lámání,kolínka)
udělám znich pokusný králíky
Ec-0,5
tak nám děvčata začala pomalu nakvétat,to je radosti v podhůří
Ec držim na 0,8 zdá se že jim to vyhovuje,Ph se drží mezi 5,8-6,2 bez přidávání kyseliny,znovu musim vyzdvihnout hnojky JidB,s nima je to prostě paráda
všem moc díky za Káčka a podporu,moje ego letí vzhůruale jak se říká - nechval den před večerem
foto za tmy:
v jednoduchosti je síla,jen budu muset udělat z něčeho výztuhy na víka kýblů,ty orig.jsou ze slabýho plastu a kytky už za chvíly neudřží,dělal jsem z toho co bylo doma po ruce,příště pevnější a stabilnější víka
foto za světla:
tak tu mám pár foteček z 21dne květu,začíná se nám to pomalu pěkně rozjíždět,prostě radost pohledět,a začínáme i vonět
Ec držim stále na 0,8
zatim vše bez problémů,doufám že mi to vydrží
a tady jsou CM v bublákách(foto č.1,2,3),jsou 33den na růstu,dneska je přepnu,
čekal jsem až je trošku dohoní ta mandarinka je vidět že se jim v bublinkách líbí
Ec - 0,8
foto č.4
mandarinka se rozjela nádherně,to je pastva pro oči
šipkou je označená ta druhá,to je ale chudinka(foto č.5) při tom maj stejné podmínky,stejně zasezeny,stejná doba růstu,stejnej bubler
no nedá se nic dělat,půjde do věčnej lovišť
Ec - 0,6
Původní příspěvek od kou69ta šipkou je označená ta druhá,to je ale chudinka(foto č.5) při tom maj stejné podmínky,stejně zasezeny,stejná doba růstu,stejnej bubler
no nedá se nic dělat,půjde do věčnej lovišť
Čau, holky jsou ze semen viď, dobrá ukázka toho jak jedna ze slečen dokázala díky své odlišné genetické výbavě líp využít daný podmínky.
Ta malá je utlačovaná dost, ale jako experiment bych ji tam nechal a dal ji šanci ukázat co v ní je
Jo a ty CMka ti narostly parádně! Ať se daří a měj se.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Jo,jo,ze semen,stejnej paklík,přesně jak říkáš,hold je na tom sesřička geneticky líp,pěkně jí přeskočila
ale zrovna se tu stavil kámoš,tak chudinka putuje o dům dál,tam dostane víc místa budu je dneska přepínat,a on má zrovna něco na růstu tak dostane ještě šanci
CM mi dělaj velkou radost,když je kvalitní základní kámen tak to jde samo
i tobě hodně zdaru