Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím...
Po dlhej dobe som sa rozhodol, že skúsim ďalší grow, len tak pre radosť a samozrejme ak sa podarí, tak produkt sa použije na masť a fénixove slzy.
Ako názov napovedá, ide o dve rastliny od Royal queen seeds. Pôvodne mali byť 3, ale semeno fruit spirit dlho klíčílo, a keď sa mu to nakoniec podarilo, tak hneď ako vyšlo zo zeme zhnilo...
...takže osádka je:
1 x Power Flower
1 x Special Queen 1
Skriňa natretá niekoľkými nátermi bielej farby (namiesto fólie) má rozmery 47 x 38 x 75 (d,š,v)
Rast: 165w ( 125w modrá úsporka +2 x 20w klasické úsporky modré)
Kvet: 185w (125w červená úsporka + 2 x 30w úsporky červené)
Ofuk: 2 x PC vetráky
Odťah: Blauberg tubo 100, 137m3/h
Pacháč: K 2600mini od Prima Klima 240m3/h
Kvetníky: 3l
Zem: BioBizz Light mix
Hnoj:Biobizz Grow, Biobizz Blom, Biobizz Topmax, AH Enzymes+,
Atami Rootfast
a ďalšie veci ako kvapkový PH test, Teplo a vlhko mer, kolienka na ohyb, mechanické spínacie hodiny...
Rastliny boli raz zastrihnuté, keďže sú len dve, nechám ich rásť dlhšie a budem tvarovať, ohýbať a vyväzovať do nekonečna...
Cieľ???.... 60gee!?....možné?, nemožné?....uvidí sa na konci!
Naposledy upravil The jackal 07-01-2013 v 23:25 PM
Pokud máš ty nádoby s vodou kvůli zvýšení vlhkosti, tak by nebylo od věci sypnout do nich vrstvu keramzitu, voda se pak bude odpařovat rychleji a o něco ti to zvedne vlhkost.
Keď na to tak pozerám, vravím si že rastu bolo dosť, nakoľko moje možnosti sú obmedzené... zajtra teda prepínam na kvet. Rastliny vyzerajú zdravo, aj vetvenie je v pohode, prišiel teda správny čas.
Tie úsporky nie sú dobré len na to, že samozrejme pridávajú lumeny navyše, ale ich hlavná prednosť je presvietenie priestoru pod predradníkom 125 w úsporky , ktorý je celkom velký a vytvára tmavé miesto. Tie úsporky tento problém odstránia.
Čauko
Po týždni sem hádžem nové fotky, pekne sa rozrástli a zaplnili priestor...
ale nechce sa im kvitnúť. Prvé blizny som objavil až v 10 dni kvetu, čo sa mi tak neskoro ešte nikdy nestalo.
Posúdte sami...