Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,chtěl bych se zeptat vás Gborců jestli můžu něco pokazit, když budu používat flush od canna na out asi tak 7 x víc než je psáno v návodu. Obávám se ,že jsem přestal pozdě hnojit,tak bych to tim chtěl dohnat .
No furt tak nějak nevím co v tom flushu je. Ale řekl bych že 7x je asi zbytečně moc. Kdyby si to tam dal 2x víc asi by to určo stačilo podle toho kolik dní máš do sklizně. Jestli to tak zaliješ 2x i 3x tak bych řekl že by to bylo ok.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Teda alespoň doufám, že to tak myslel . U mě se tento rozdíl učil už na ZŠ a vidět "kyselina na zvýšení PH" mě prostě praští do očí víc, než např. gramatická chyba. Ale je fakt, že jsem to už viděl i na nějakém e-shopu, tak proč to lidem "komplikovat" .
děkuji, že ze mne děláte blbce.....hihi, ale kyselina dělá kyselost, už podle názvu kyselina ne? Já to napsal jen aby někoho nenapadlo zvyšovat ph právě kyselinou, protože efekt by byl určitě opačný