Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potřebuju poradit. Jedu 29.7 na dovolenou a vracím se až 6.8 a kvítí budou 29.7 v 59 dnu květu a když se vrátím budou mít 66 dnů zasebou + 3 dny tmy to je 69dní.
V boxu mám OB, BB, Mazar a power plant. Mám to sklidit ještě než pojedu, protože kytky bude zalejvat někdo jiný na koho se moc nespoléhám a když to risknu kdoví jestli to nedopadne špatně. Co by jste mi poradili? Díky
Není koho, babina špatně vidí a nemůže na kolena, už je stará, takže to přelije nesníží ph a kámoše zvát do domu nechci když tu s ním nebudu... Takže mě spíš zajímá jestli je větší zlo sklidit pozděj nebo brzo?