Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar,
som tu nový a o pestovaní toho moc neviem. Prezeral som si toto fórum aby som sa dozvedel nejaké rady, ale radšej sa spítam sám.
Uvažujem pestovať na balkóne, sem tam možno dnu na okne. A chcel by som aby ste mi poradili, že aké semená...
uvažujem nad týmito:
Nexus
genetika: Brazílie x Blue
typ: 70% sativa, 30% indika
sklizeň indoor: 60-65dní
sklizeň outdoor: začátek října
výnos: vysoký
obsah THC: 17%
High Level
genetika: Lesotho x Skunk Haze
typ: 100% sativa
sklizeň indoor: 53-60dní
sklizeň outdoor: první polovina října
výnos: vysoký
obsah THC: 17-19%
dík moc tak zajtra by som už chcel objednávať... Kedy by som mal asi tak zasadiť? Koncom mesiaca? Rozmýšlal som aj tak, že prvý týždeň by som to nehal dnu na okne a potom na balkón, kým sa trochu unormálni počasie...
záleží jestli máš obyčejný balkón nebo zateplený ja letos s radosti zase cream caramel a uz ho klicim taky poleti pak za okno a jakmile bude teplota v cajku tak balkon
balkón mám zateplený... a čo tak čítam tak rastlina neni dáko moc vysoká, či sa mílim? Čo mi aj vyhovuje.
A v čom je rastlina lepšia, že je samokvetúca?
automatka ale má o dost nižší výnos ,takže pokud najdeš klasiku indiku na balkon co jede caa 1-1,4m(OUT) pak není nic lepšího na takový keřík jak balkon jen musíš počítat s prostorem pro každou kytku a zavčasu ji zastřihnout aby se netáhla moc nahoru.Květináče tak okolo6-12l to stačí na tu velikost kytky a něco málo na přihnojení.
Dobré je že pokud máš balkon zateplený mohl jsi už pěstovat automatku a v caa květen-červen měnit za klasiku.