Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý den, mám dotaz. Doufám že tu takové tema eště není, v každém případě jsem ho nenašel ..
Chtěl bych vědět zda se dá klonovat z kytky která je už cca 2 týden přeplá na květ, zatím se ji ukázalo jen pohlaví a nic na ní dosud neroste, ale vrcholky začínají docela vonět. jestli mohu klonovat tak jaká jsou rizika? nezačne to hnedka kvést?? děkuju )
Ty voe co to tady valíte za srance.
Když přepneš na květ tak by si z toho už žádné klony dělat neměl. Max do týdne a už to je na prt.
Tak že kašli na to...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
ja sem delal klony, kdyz sem mel 14dni 12/12 ze spodku a uplne pohodovy kyticky tedka z toho.. nemely ani znamku nakvetu kdyz zacli rust,ale delal jsem to ze jsem videl ze muzu :-)
zdar, abych tady prispel svou troskou, tak minuly rok jsem, protoze mi chybela kytka do boxu, vzal z kytky, ktera byla asi 3 dny pred kosou jednu spodni vetvicku s malou palickou, jen tak ze srandy a nechal sem ji asi tyden pod 24 svetlem a pak sem ji dal k dalsim kytkam do bubblaku do boxu a rostla pekne, krasne se vetvila i vynos byl nebyl spatny, jinak to byla feminizovana blue mistic, tedka to zkousim s super skunkem, taky femin. vzal sem ho z kytky ktera byla asi v 4-5 tydnu kvetu. udelal sem 2 rizky, jeden sem soupl do boxu k ostatnim a dalsi mam na okne,z te je uz pekna bonsai vetvi se jak svina tak uvidime co z toho na podzim bude. no jinak abych to shrnul, asi zalezi na genetice protoze ja sem s tim zadne problemy nemel
Pokusů si dělejte všichni kolik chcete. Je to plevel ano. Zvládne toho hodně. Ale pokuď chcete 20g šišky. Tak čím míň stresu a dokonalejšího pěstování. Tím lepší výsledek bude. A to se prostě obejít nedá.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
no tak já mam něco málo v indoru a dělal sem si řízečky na out takze asi tak,
jinak je to special kush z fem semen, jinak na jejich stres uplně dlabu.. btw 20g šišky v tej boudě kde to pestuju stejne nevytlačim v každym případě sem vzal 2 spodky aby zakořenely, myslím si že budou ok, neni tam známka toho že by to něják kvetlo, a když no tak to vykvete .. nakvetlího řízka rovnou do mrkve ..