Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, tak pokud vím, tak hlavním úkolem stínítka je nasměrovat všechno světlo k zemi a né, aby něco unikalo do stran.. navíc, tam není ani čerpadlo a výrobní cena je kolem 1000,- za největší model WTF?
Pokuď jsi pořádný grower tak si to uděláš doma.
Dívám se trochu do tohoto byznysu. Chystám se na podnikání v tomhle oboru.
A kdyby tohle bylo moje tak ti řeknu ať to rychle koupíš když tam mám marži 100%. Komu by se to kua nelíbilo.
Jestli seš línej okamžitě kupuj!!
Ale upřímně jednoduší NFT snad neexistuje kámo...
EDIT:
jinak NORM Lampu nemusíš mít jen ve stínítku ale dá se dát i vertikálně k těmhle účelům. Jestli si byl na cannafestu měli tam i lepší systémy s vertikálním osvětlením.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN
EDIT:
jinak NORM Lampu nemusíš mít jen ve stínítku ale dá se dát i vertikálně k těmhle účelům. Jestli si byl na cannafestu měli tam i lepší systémy s vertikálním osvětlením.
já pěstuji jedině vertikálně a takoví menší trubkový NFT systémek už sem dělal.. ale já už sem moc líný na aktivní hydro.. kokos DTW all day long...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Původní příspěvek od auroraindika ale svítí a jak krásně....oskoušeno a vše je ok....
Jestli to máš ,jak píšeš"oskoušeno"tak bych uvítal nějaké foto a informace.Předem dík!Jako nápad to vypadá zájímavě.Ovšem ta cena to je mazec největší.
Funkční to bude, jen autor zapoměl na pár detailů.
Ve spádu to byt nemusí vůbec, vetší hladina u NFT vůbec nevadí a roztok valící z čerpadla to popežene zase dolů.
Možnost alespon častečného ucpání odtokové trubky kořenama, pokud začne víc přitíkat než odtékat je problem a minimalně vytopnej box.
Kytky se z toho pidi potrubí a umistěny v hydrokoších budou na 100% vyvracet. Stabilizace každé kytky bude nutnost. Dá se jednoduše dořešit, ale za ty kačky to tam mělo bejt lanko ze zlata
Součástí sestavy není : Sběrná nádrž, Čerpadlo, Spínací hodiny