Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
téměř mám za sebou druhé slušné kolo v hlíně pod 250W a tak přišla chvíle si zkusit nějaké to hydro . Jelikož tomu zase téměř nerozumím, jako když jsem rozjel první kolo hlíny, tak čekám a doufám od Vás zase podporu v podobě příspěvků , velké DÍK !!! Doufám, že třeba toto téma pak pomůže nějakému začátečníkovi jako jsem já .
Skříň: 43*77*140cm
Přítah: Pc větráček
Odtah: 380m3/h
Světlo: růst i květ stejné jako vždy - 250W
Ofuk: 2x klipsňák
Průběžně budu přidávat fotky stavby systémku .
Věci jsou už nakoupené, jen to dát vše dohromady.
Ještě info ke stavbě ebb and flow: co už je nakoupeno
Sirup: jasná věc, bude , jen jsem dojížděl kolo a sušil , do týdne to chci i rozjet, takže stavba systémku je skoro komplet (fotky budou), nyní trochu upravuju výšku skříně a sundávám CT a vracím hobby stínítko , které ještě otočím o 90% vodorovně, chci zkusit, jestli to nepomůže k lepšímu osvětlení skříně . Po víkendu hned z kraje udělám update
kámo budu sledovat.. moc hezké.. skus to co nejvíce rozepsat i s fotkama... do budoucna bych si vyzkoušel taky zaplavovaci vaničku :P a taky bych si to chtel home made vykutit.... držím palce !!!
Zdarec, nebyla to stastna volba s tema pruhlednejma boxama z Ikea. Zvlast kdyz maj jich hafo co nejsou takrka transparentni. Bude se ti tam tvorit rasa na stenach a koreny ti taky nebudou jasat az se budou slunit.
Původní příspěvek od šapša Zdarec, nebyla to stastna volba s tema pruhlednejma boxama z Ikea. Zvlast kdyz maj jich hafo co nejsou takrka transparentni. Bude se ti tam tvorit rasa na stenach a koreny ti taky nebudou jasat az se budou slunit.
má pravdu, něčím to oblep, já to udělal bílou folii z Gshopuať to vody nepere světlo jinak to ani nerozjížděj
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Hoj,ja byt tebou,koupim nepruhledny,anebo bych to necim netoxickym natrel,kdyz to oblepis folii,bude se ti tam srazet vlhkost=riziko plisni. Ja jsem starsi dekl na nft s folii prehodil novou folii a akorat to pod tim smrdi a musim ji mit neustale podlozenou.
Původní příspěvek od helemese Hoj,ja byt tebou,koupim nepruhledny,anebo bych to necim netoxickym natrel,kdyz to oblepis folii,bude se ti tam srazet vlhkost=riziko plisni. Ja jsem starsi dekl na nft s folii prehodil novou folii a akorat to pod tim smrdi a musim ji mit neustale podlozenou.
Hlavne to nenatirej, na tehlech plastech nic nedrzi