Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukám, že máš skoro stejně velkej prostor jako já, i stejný osvětlení Na ten vertikál by možná bylo ideální mít otevírací i vršek, ale uvidíš sám... Budu sledovat a držet palce.
P.S.: Jak jsem přečet Maui Waui, tak jsem si vzpomněl na film Up In Smoke. Jestli jsi neviděl, tak vřele doporučuju
není to malej prostor na 125? nebylo by lepsí řešení ?přeci jen ta 125 ma skoro 30 cm a pokud to dáš na vejšku tak to budeš muset pořad hlidat lamat atd
Předpokládám že je ta skříňka pospojována kolíkama. Možná by nebylo od věci ji "rozebrat" a stropní desku posunout až úplně nahoru a spodní desku úplně dolů. Zvětšilo by se to cca o 15 - 20cm (soudě podle fotky) a to u mikropěstování není zanedbatelné
jsem z5, trvalo to než došla usporka, tady mam nejake foto, pouštím se do stavby skříně, taky seminka jdou kličit..pak přidam dalši fota
foto 1 - tak nejak tam bude pověšená usporka...
foto 2 - vybaveni
tak jsem zpatky, tvalo to kvuli usporce nez dosla(vcera), takze se hazim nejake fota...jinak pro info sseminka uz jsem dal klicit, denska se poutim do finalni faze skrine, pak poslu foto..
foto 1 - takhle nejak tam bude zavesena usporka
foto 2 - sestava