Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, urcite dej lampu tak na 60-70cm a za par dnu 40-50cm.. mluvim tedy z vlastni zkusenosti se 600W, nebyl problem.. mozna muze mit nekdo namitky.. at to roste
Kamarade nechci rejpat ale nevzal sis napoprve trochu velke sousto? 1200W na prvni grow je docela premrstena wataz. Myslim ze kdyby si koupil polovicni box a jen jeden 600W komplet, a za zbytek radsi nakoupil ph/ec metr, zvlhcovacku a pachac, udelal bys mnohem lip.
K vybojce: Prijde my zbytecne na takove prcky valit 600W- at uz jen kuli tomu ze z toho de kotel tepla a tudiz to nemuzes dat dost nizko... a jednak proto ze kytky momentalne tolik svetla ani nevyuzijou. zkus doma nahrabat zarivky nebo si kup rustovy CFL tak 150W . Pouzij ho zezacatku rustu dokud bude stacit- nejen ze snizis teplotu v roomu , ale budes moct dat vybojku na minimalni vzdalenost od kytek. A to nemluvě o cenovem rozdilu v provozu 600W HPS a 150W CFL při periodě 18/6.
Jinac drzim palce at to jede
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
muj nazor na snizeni lampy....
hodne lidi razi teorii,cim niz lampu,tim vic svetla a vic proisviceneho mista do hloubky.zkuste si nekdy s vyskou lampy trosku zaexperimentovat a naucit se s lampou vic pracovat.
Nechaval jsem prvnich nekolik dnu lampu 100-120cm nad rizkama.Lip se chyti a krasne rozjedou.v tehle fazi maji svetla z 600w lampy vic nez dost.Po cca 6 dnech jsem lampus nizil na 70-80cm a kazdych 5 dni snizil o cca 5-10 cm podle genetiky.V dobe prepnuti mam lampu tak 40 cm nad kytkama a zvedam na 50-60 a udrzuju 14-20 dni.pak postupne lampu behem tydne snizuju na 40 a nechavam az do konce.
Taky jsem v zacatku rval lampu co nejniz, protoze mi to popradil jeden dnes uz docela slavnej grower(myslim na G),ale je to kravina.prosvitis sice kytku az dolu,ale proc?je to na ukor velikosti hornich palic.spodky to chce oholit a nechat jen trochu na hash a masticky.
Zítra dodám další fota budou po přesazení do většího,jinak EC metr mám,Ph metr by měl dojít v pondělí vím že to je pozdě ale vyšlo to tak(mám zatím jen Ph papírky).Na pacháč nezbyli peníze ale samozřejmě jak bude potřeb tak se koupí.
9. den 18/6
Jsou teď v litrových květináčích.
Na některých listech se objevily takový bílé skvrny může to být usazenina z vody?Je to na nižších listech tam kde se to občas zmáčí při zalívaní.Pak mě napadá plíseň ale nevypadá to jak klasická plíseň spíš ta usazenina.
vodu samozřejmě nechávám odstát.Zítra dodám lepší fota.
Ola, tak co jak to roste, nějake nové fotečky, zrovna pojedu stejné odrudy, a setup taky, jen v kvěu příjdou holky do volnějšího prostředí a to do místnosti místo stanu.
v jakých květináčích to chceš dojet? já mám nachystané 11l