Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všetkých čo majú radi indoor. Po dlhej dobe som sa konečne rozhodol spraviť si raz za čas nejaké to hulenie. A tu je krátky popis na začiatok.
skriňa je klasický dark room 1,2 x 1,2 x 2m
žiarovka Sunmaster 400W rast aj kvet
hnojivá sú na foto
seeds boli od greenhouseseeds.nl 5 ks feminised Cheese
zem je coco
Foto sú z konca prvého týždňa. Postupne budem aktualizovať!
Dnes som akurát zalieval po 2 l do každej a iba minimum natieklo do podstavcov pod kvetináčmi. Akurát sa mi zdá, že ten cocos nie a nie vyschnúť tak sa bojím aby som to neprelial!
Cocos MUSI ! Ano musi byt porad vlhky abys dosahl tech nejlepsich vysledku , protoze kokosova vlakna jsou stavena aby dobre drzela vodu a pritom byl i vzduch u korenu takze to nemuzes prelit .
Původní příspěvek od paldo24 Dnes som akurát zalieval po 2 l do každej a iba minimum natieklo do podstavcov pod kvetináčmi. Akurát sa mi zdá, že ten cocos nie a nie vyschnúť tak sa bojím aby som to neprelial!
Zdravím, tohle téma by ti mohlo s kokosem pomoct...
A takto vypadajú kytky po necelých 5 dňoch od zastrihnutia. Pekne sa rozbehli okrem tej v ľavom dolnom rohu na foto. Od zastrihnutia som začal zalievať dva krát denne po 200 ml do každej. Keďže z každej strany počúvam ako je nemožné preliať coco a že je lepšie polievať viac krát denne tak som to tak začal robiť aj ja a vypadá to tak, že kytkám sa to páči
Škoda že pálíš na tak malý rostliny 400W 18hodin denně v tak velkým prostoru a ještě sodíkem.
Příště si kup nějaký zářivky, či CFL Blue na růst aby jsi ušetřil, nebude se to tolik táhnout, růst je pod tím skoro zadarmo a když si uděláš vedle malej box na předpěst můžeš 400W jet nonstop 12/12 periodu.
Ikdyby jsi současně svítil 30 dní na růstu a 60 na květu tak je to (30*18+60*12)*0,45 = 567 kWh za 3 měsíce
Při koupi 150W MH setu nebo 200W CFL v dalším boxu a v HPS boxu to bude zase 60 dní tak to bude (60*12*0,45)+(30*18*0,2) = 432kWh ale můžeš to stihnout za dva měsíce, kdyby jsi je měl už přepěstované. Takže investice do menšího boxu se ti musí vrátit hned druhé kolo, protože ušetříš kWh tak i jeden měsíce času.
Ohledně hnojení GHE tak se mi osvědčil recept od REZDOGa - 6ml micro a 9ml bloom v růstu na 5L a v květu na 4L vody a pak 14., 28. a 35. den květu přidáš do zálivky ještě nějaký PK stimulátor, třeba PK 13-14 a to je vše co rostlina potřebuje.
Nezapomeň dělat proplachy u toho kokosu, předejdeš přehnojení.
jenom bych rád podotknul že z vlastních zkušeností s kokosem(venku sic ale peru ho všade si myslím že je mnohem lepší kokos nechávat proschnout úplně a radši jim nalejt 150- 200ml denně(zase brát s rezervou dle velikosti rostlin a možnosti denní? obsluhy...) a střídat jim suchý a mokrý cykly..přijde mi totiž že pak mnohem líp ta rostlina spotřebovává to co jí leješ a zároveň stíhá proschnout...je to jen můj osobní názor tak mě nekamenujte ale osobně aspoň mě dost sere když zvlášť teď mám venku ten kokos pořád mokrej tak mi pak přijde že i když to ven neproteče tak že kyti v mokrejch botách se to stejně moc nelíbí..tak se smějte f.e