Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Za skoušku nic nedáš , ale prece mráz vysušuje. A kdyz nakrajím cerstvou zeleninu do mrazáku taky me nezplesniví a jen zmrzne.Nikdy jsem to nezkousel, davam jen sušeny vymrazit před výtřepem na haš.
Mám v mražáku už třetí sklizeň, palice prokládám silica gelem, když jsem dával do mražáku nedosušené brko cca ob den jsem to vytáhl a nechal otevřené tak hoďku vyvětrat a zatím jsem žádnou plíseň nepotkal, jeden model tam mám už asi rok a je pořád celkem čerstvý. Každopádně bych tam úplně čerstvé brko asi nerval, nechal bych to aspoň 1-2 dny sušit.