Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pro jistotu je nech v lednici, zamezíš tím vyschnutí a tím prodloužíš jejich trvanlivost....letos mi vyklíčily 5 let staré krossy z více než 50% úspěšností..(beztak už si mysleli, že se ani nedočkají :-)
jojo ale ja je budu kupovat z obchodu mame tu grow shop a doma uz mam kytky ale chu je koupit ted protoze to budou mozna rusit..a maji je tady fakt levny a kvalitni..radsi kupim ted nez kupovat pres net a platit o 600 vice..takze by mely vydrzet jo?
tak v té lednici si to rači nech jak zminuje Ruprecht,minulí rok mi dal kámoš 2 roky staré semena a měl to normálně v krabici ve skříni a když sem to dával vyklíčit,tak mi nevylezlo ani 1 semínko..
muhehe, stačí lednička, ikdyž s mrazákem jsem taky už experimentoval a po půl roce fpohodě - běžně ti vyklíčí semeno, které přezimovalo venku na záhoně...a nebo brka skladuju v mrazáku a semeno které tam pak najdu zaseju a taky fpoho - takže no problemo neboj se nic je to plevel kurva! :-)
Ja chcem len dodat, ze uskladnovanie v chladnicke ma urcite svoje opodstatnenie. Minuly rok som pouzival semiacka 1 rok stare a uz vtedy asi polovina nechcela vyklicit. Tento rok (t.j. vek semiacok 2 roky) uz dokonca nevyklicilo ziadne!!! Mal som to ulozene sice na tmavom mieste v zip-sacku, ale aj tak ocividne vnutri "vyschli" .
Původní příspěvek od Pompo podle mě: HIGH=psychické účinky, STONED-fyzické účinky (ospalost)
high maj vetsinou z vetsi casti sativi a sativi. uvolneni, pohodka, usmev neco bys chtel delat, vsechno te bavi
stoned indici sedis, nechapes proste opak
ja mam radsi sativi, dele kvetou ale to se potom huli!!