Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuji ve skleníku v kýblech, všechno stejnou genetiku, stejná půda, stejná zálivka. Jedna kytka je na boku skleníku blíže u skla než ostatní, má o výrazně bohatší květ než všechny zbylé rostliny. Skleník má mnoho průduchů, sklo je strukturované (ne čiré).
Je možné, že by mohlo mít vliv na květ vzdálenost od skla?
Ty voe. Jsem teda napálený jako prase. Ale tahle otázka mě fakt neuvěřitelně dostala.
Mě by to taky docela zajímalo.
Ty jo blíž sklu ve skleníku, vetší pálky na kytkách. Řekl bych jestli tak dobře přemýšlím že je rozdíl max v teplotě. A že by teplota měla nějaký vliv na velikosti pálek tak to fakt nevím.
Já s té otázky fakt nějak nemůžu, sorry asi jsem fakt moc.
EDIT:
Teď přemýšlím že by vysoká teplota měla spíš opačný efekt. Já nevím ale já už to asi nebudu hulit. Ale dobrý vzorek to byl.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<