Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem dávám první fota kytiček.
Musím zase pochválit Sensi Seeds když z 20semínek vyklíčilo 20 a 20 jich vylezlo, 10 kytiček bylo pro kamaráda tak že mi zbilo jen 10.
Jediné co mě teď moc štve a asi nejsem sám že je venku hnusně jak sviňa a to už hodně dlouho. Tím pádem nemám moc dobrou teplotu co mě docela dost štve.
Pro to moc nevětrám a nemám puštěný zvlhčovač. Tento začátek se zatím moc nepovedl.
Ale kytičkám jak je vidět to až tak moc netrápí a krásně se zelenají a rostou jak z vody.
< Shiva Skunk
< Mix
< ČPS s Shiva Skunk
< Ty 3 jsou Shiva Skunk ty dvě vzadu Super Skunk a ty 4 po bokách je mix a Skunk se schovává pod foťákem.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Tak po delší době jsem dávám pár fotek. Kytičky se hodně rozjeli.
Pohnojil jsem je zatím Hesi Super Vit, Canna Bio Vega a Cannazym. Protože se mi zkazil Phyt-amin tak jedu bez něho.
Jinak se mi snad na všech kytkách povedl FIM tak že větviček je mooc.
< Super Skunk
< Stonek
< A takhle se pěkně už formují
< Pěkné pestíky na Shiva Skunku
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Tak teploty venku jsou extrémní. Klimatizaci bohužel nemám tak že extrémní teploty jsou i u kytek.
Kytičky jinak všechny krásně kvetou. A krásně voní. Hodně mě překvapuje Shiva Skunk která voní krásně sladce.
Ale všechny kytky z indoor mixu až tak extrémně nevoní, skoro dokážu tvrdit že vůbec nevoní, na-rozdíl od skunkovích odrůd.
Ještě jsem si všiml že Super Skunk nemá až tak tvrdé pálky a je citlivější. Obě dvě kytky mají trošku spálené listy, ale přehnojené bych řekl že nejsou.
< Super Skunk
< Shiva Skunk
< Super Skunk
< Shiva Skunk
Ta teplota už mě fakt sere. Nejen že bych řekl ža na 42 den květu mám trošku menší palky než obvikle.
Ale vždycky když za nima jdu tak se spotím jak prase.
Prostě nedělá jím to dobře. A já to nemůžu nijak změnit. Ach joo. Ale asi nejsem sám v tuhle dobu.
< Super Skunk
< Super Skunk
< Shiva Skunk
< Super Skunk
Máš pravdu.
včera jsem v boxu naměřil něco málo pod 40.
Zalívám každý den skoro litrem pro jednu kytku do 11 litrových květníků a do druhého dne stihnou v pohodě vyschnout.
je to maso.
čus, máš to pěkný, koukám, že tě ta teplota celkem štve. mě pomohlo namrazit hromadu pet lahví, dát je do kýble do boxu a po půldni je měnit. mám tam i v těch vedrech max. 32°C + to odebírá vlhkost. .. peace