Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos byl paradní rok a venku to vypadalo na životní sklizeň. Co se kvality i kvantity týče.
Jenže (nezralý) kytky, kterejm zbejval tak měsíc - měsíc a půl, sklidilo pár zmrdů.
Na soukromým oploceným pozemku, z jedný strany zahrady, z druhý strany zahrady, vepředu barák, vzadu pětimetrová zeď.
Po menším detektivním zásahu vím dvě jména, včetně adres, telefonů a toho, že asi nejsem jedinej okradenej. Nemluvě o několika zničenejch plotech.
V mým věku jim asi sotva pujdu dávat přes držku. To by chtělo nějakou príma boudu, která by jim to, přinejmenšim, hodně znepříjemnila...
Pár nápadů ohledně technickýho konopí mám, ale to je až záležitost příštího roku.
Telefony se daji zablokovat, ale to je takovy trivialni; mozna ze by byla docela prca zaridit, aby meli u vchodovejch dveri furt pohozeny nejaky napadne znamy listy (treba velky zespoda, co se ted stejne musi oskubavat - nevypestovali by si corkari peknou stiiihu ?
ač se mi to velice příčí, přiklonil bych se taky k udání, napsal bych to ve stilu, že doma vyrábějí drogu marihuanu v docela velkém nožství, a podobně hodně keců, jak jsou společensky nebezpeční a podobně, doma bych ale všechno zlikvidoval, protože kdyby se posrali a řekli že to utrhli u tebe tak aby se u tebe nic nenašlo a moh si říct, že je to nesmysl
práskání se mi příčí, ale v tomhle případě si to ti zmrdi na 100% zaslouží a neni to nic špatnýho! zdar, jestli se k něčemu odhodláš tak nám sem napiš jak to probíhá
Policajty do toho tahat se mi moc nechce. Zatim mi kapku píchli ruzný zaintersovaný známý a poslali pár výhružnejch SMS. Rovněž proběhlo i pár telefonickejch rozhovorů, ze kterejch vyplynulo, že neni zas tak velkej problém poštvat na ně další postižený, kterejch je v okolí, jak to vypadá, víc. Takže by se to (co zbylo) snad prej dokonce pokusili vrátit, když jim při tom nikdo nerozbije hubu. Což jsem za sebe slíbil, ale za jiný nemůžu. Uvidíme, lhůta je do zejtra.
Ale i kdyby, stejně je to škoda, páč to je sklizený moc brzo.
Celej problém je zatim u ledu. Prostě mi teď nějak nevychází čas se tim zabejvat. Brzo budu sklízet "my first indoor", tak snad zahulíme a něco vymyslíme. Mrzí mě to, ale furt se uklidňuju, že nějaká forma trestu může klidně přijít i po několika měsících. Stejně je to ztracený.
Nechce se mi to nechat plavat, ale fakt poslední dobou musim řešit fůru jinejch věcí.
no tak si tak ctu ze ti sklidili nejaky corkari, ktery jsi neznal, ale predstav si ze me sklidil druh moji matky s jeho brachama a matkou! !!! tohle je fatalniI !!! a jeste vice brutalni je, ze mi to dali asi tak pred tydnem zahulit!! a jeste se mne ptali jakto ze jim "jejich" huleni nechce schnout? heh jsem mel chut jim rict --> " protoze jsem to naladoval hnojenim a poradne zalival a vy <> jste mi to sklidili ve spatnou dobu " , ale rozhodl jsem se to resit spise psychicky,, tzn. ze v podstate budu naznacovat ze vim ze mi to sklidili atp. ale fizli do huleni NETAHEJTE proboha jenom to nEEE!!!!!!!
nejsi v tom sam me taky udelali nejaky picusove corku tak jim aspon preju at maj z toho nejaky poradne drsny halusky a uvedomi si co to delaj a pak at se z toho zaserou dyt to je zlocin takovahle kradez a jeste k tomu kyti sem mel asi mesic pred sklizni tak zatim
Kdybych chtěl ty zmrdy udat, tak bych to určitě udělal anonymně. Ale v prvním případě bych se to snažil vyřešit bez fízlů(posbíral bych pár kamarádů a byl by klid.
Jak si to tak procitam tak je to nater ale ja sem to vychytal jinak:par metrovych desek do nich natluces hrebiky (100 staci)doneses to na misto o ktery mas strach tam to das okolo a pak uz jenom cekas na zmrda z propichlou nohou!vyzkousene,osvedcene!!!!!!dalsi vec je trosku brutalni ale taky zabrala prestrihnes ziletky a das je na spodek stonku a pak az ti je nekdo chce vytrhnout tak si pekne dojebe ruce a boli to jak svina mam to tak kazdej rok a par lidi se uz na to dostalo zivot neni pericko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!