Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ještě teda takovej dotaz protože do tohodle taky moc nevidim tak se rači zeptam jak by to bylo s pěstovánim houbiček doma bylo by to nelegální ??? A pokud ne myslíte že by se tady daly sehnat nějaký semínka nebo zárodky nebo něco takovího....... čistě pro informační účely !!
Mrkněte Na tyhle stránky, ale myslim že je to docela piplačka. Hodlám to vyzkoušet na kopinatkách, a potom si propašovat z Amstru Kubánský, Mexický, ... nebo ňáký jiný, to je fuk. http://drogy.jinak.cz/houbicky/hub_grow.htm
ale hledat to ted nebudu - samotný spóry by nelegální bejt neměli, kdysi jsem jich nechal poslat 20 kubíků z USA a když to můžou prodávat po státech a až sem tak to asi bude OK... bohužel jakmile začneš pěstovat tak už vlastně vyrábíš, i když jsem ještě neviděl zátah na deset zavařovaček se substrátem a podhoubim
když budeš hledat tak tady najdeš i adresu na PF - výborný amazonský hubky za 20 doláčů, spolehlivý za tři neděle mi přišli diskrétně zabaleno...
Pěstování houbiček je nelegální, roztok se spory v inj.stříkačce Ti pošlou z USA cca za 10$. Je toho dost na pár desítek suchejch gramů. Doporučoval bych sdružení Psilocybe fanatikus ,jsou nejlepší. A co se mopdelu týče, tak rozhodně Pilocybe cubensis(Lysohlávka kubánská), odruda Golden teacher. Název sám napovídá, proč. A na houby pozor, to už neni prdel. Ostatní v PM
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
kopinatky jsou blbost, nejde to a jen vyhodíš prachy. Příroda je občas nenahraditelná. Jinak je to fakt dost velká piplačka, proti tomu je pěstování trávy celkem hračka.(z vlastní zkušenosti)
psilos
a zrak mám výtečný....
copa voto, vypěstovat podhoubí je docela v pohodě, i mycelium slušně dává problém je s extrakcí - komu by se chtělo žrát litr zrní s houbama, horší už je to s plodnicema, udržení vlhkosti a sterility, na to sem byl dycky už nějak línej
podle toho co jsem čet na jinak.cz, je to teda pěkný sraní s velkým S, nutná sterilita, při sebemenší nesterilitě zmar, připadlo mi to hodně složitý, na rozdíl od growingu hůla
No já to pěstoval na rejžových koláčích (Rice cake) a musim říct, že 1.fáze, tj.očkování .je asi nejnáročnější ze všeho. Pak, když máš vybavení alespoň jako já, je to celkem stejný jako u trávy-vlhkost, teplota..., i když teplota se dodržuje s přesností na 2°C , no nevim.
No a je to dost nenáročný na světlo ,takže úspora.
psilos
a zrak mám výtečný....
Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem jsi ojednával ty spory od Psylocibe fanaticus (zaslání peněz, kolik poštovný a a tak). Jestli nebyly nějaký problémy a došlo to v pořádku ? Chystám se pěstovat taky a nevím jak s tou objednávkou. Za jak dlouho to přišlo ?
Předem dík za odpověď !
2 psilos - no já pěstoval na žitu, to vočkování je fakt náročný na sterilitu, vyvařovali jsme sklenice v papiňáku, ale povedlo se za 3 neděle už byli prorostlý jak svině...
kmenete jestli můžu já, než se ti ozve psilos - já posílal PFkářum 20 doláčů normálně v obálce mezi barevnejma papírama, sice maličko risk ale v poho... poštovný sem myslim neplatil (jako za ně) - bylo zadarmiko no psilosi dyžtak mě upřesni, je to asi dva roky zpátky
Zkuste se někde v nějakým undergroundovým nakladatelství zeptat na jedno starší číslo časáku Mašurkovské podzemné. Určitě to prodávají v Olomouci ve Votobii, v Ponorce, nejspíš to budou mít třeba i u Mati. Asi před třema, čtyřma rokama tam vyšel několikastránkovej, podrobnej článek Kterak pěstovat halucinogenní houby doma. Jen nezaručuju, že je to ještě k sehnání.
to all: Já to pěstoval před 4-ma rokama, normálně pošli $$$ v obálce mezi složeným modrým papírem, já to prosvicoval jedině v modrý $$$$ nejsou vidět. Všechno dojde v poho tak do 3 týdnů. A diskrétně.
Mašurkovské podzemné mám, je to škoda, že to nevycházelo nějak pravidelně, alespoň o tom nevím. Mám právě to číslo s houbama. Info jsou docela dobrý, ale lepší je origoš brožura od PF. A nebo českej překlad-Kouzelné houbičky-,vyšlo to nějak ilegálně, či co, jako neprodejnej vzorek a stálo to kilo. Divný,co? Dalo se to koupit v knihkupectví hned vedle knihkupectví u Černý matky boží,jen pár metrů od .
psilos
a zrak mám výtečný....
psilos: Mašurky snad ještě pořád vycházej. Akorát že asi jednou za rok a půl, jak se jim chce a jak maj materiál. Tadyto houbičkový číslo vyšlo někdy v roce 96-97 a od tý doby se objevily snad jenom asi dvě nebo tři další čísla. Průměrná doba vycházení se dá spočítat - vychází to někdy od poloviny 80.let a zatím vyšlo asi dvacet čísel. Takže výtisk na rok. Na tom by asi Ringier a spol. nezbohatli