Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minula uroda je uz v prdeli tak zacinam svoj zatial najvatsi grow. Idem zo semien, ziadne klony pretoze ich bohuzial nemam ako vo Svedsku zohnat. Dufam ze to uz dopadne lepsie a budem mat 1 gram na 1 Wat.
Takze: Posadka:
Jorge's Diamonds - Dutch Passion, Feminisied - 10
Mazar - Dutch Passion, Feminisied - 10
Skunk #11 - Dutch Passion, Feminisied - 10
Lemon - Green House Seed Co - 10 Jedlo: :
Vsetko od Biobizz, hlavne teda Bio Bloom a Top Max, nejdem kupovat nic od Plagronu ako green sensation. Biobizz je slusne hnojivo. Slnko :
Na rast pojde 400 W HPS na kvet 600 W + 400 W + 250 W Ofuk :
Dva 30 W ventilatory, pritah a odtah je cez stresne okno ktore je situovane na luku.
Mam zvlhocovacku zo zasobnikom na 5 litrov a odvlhcovacku ked budu kvitnut. Pojde hlavne cez noc. Poda:
Plagron Royal Mix
Tak mi drzte palce !!
Poprosim pravidelny prijem pozitivnej karmy
nevim jestli je rozumne jet z feminizovanych seminek dalo by se rict sog pokud na tu malou vanu das dalsi dve rady po peti to je 35 kytek a pokud jedes ze semen tak by se melo prepinat po 30 dnech kdy sou rostliny pohlavne zrale coz v tvojem pripade bude znamenat brutalni jungl
Původní příspěvek od AEROMAN Peknej setup az na ty seedy... skunk 11 je totalni zklamani lemon s chorchegem co sem tak videl a slysel tak taky slabej caj z mazara mel znamej 9 herem a jeden samec ale pred lety treba se polepsili ale ja osobne bych od techto dvou banek nekupil uz nikdy vubec nic
tak at to dopadne podle tvejch predstav Pestu zdar do svedska
mazar mam odskusany, vcelku spokojnost to ostatne je fakt len pokus..
skunk 11 bol velmi lacny..popripade ho vyjebem. uvidim ako sa chyti.
jedine co mi nepasuje je ten Jorges's Diamonds. este som to nepestoval ale mam doveru ze by sa Cervantes nepodpisal pod nejaky shit..no ale uvidime
Vyrasilo ich 39 z 40-tich. Takze celkom v pohode. Najlepsi je zatial Jorge's Diamonds a Skunk 11.
Chcel by som prepnut po 28 dnoch rastu takze come on!
14 den - 18/6
takze som uz komplet presadil do najvatsich kvetinacov a to nasledovne.
25 rastlin islo do 7 litrovych kvetinacov a zbytok do 11 a 14 litrovych (tie najsilnejsie kusky)
Najlepsie rastie Skunk 11 a Jorge's Diamonds, najhorsie Lemon. Uz vyrasili aj patky listky tak som dnes zastiepil. Este im dam dva tyzdne na raste. Zapnuta je 600 W lampa. Rozmyslam ze na tu plochu co mam 200x100 cm budem este na kvet musiet pridat 400 W HPS lampu. Co poviete???
Teplota okolo 25 C
Vlhkost nad 60%
Ph nemeriam pretoze vodu mam z ladovcoveho jazera ktora sa iba filtruje od necistot ale nepridavaju sa ziadne chemikalie.
Zatial nehnojim.
Původní příspěvek od andrej880 aspon informacne by som to ph odmeral, vsak to ph nezalezi len od mnozstva chemikali ale aj mineralov atd., inak ako sa zije vo svedsku?ako som videl niaky tvoj prispevok ceny za elektrinu prilis socialne nie su...inak som zvedavy na tie modely podla mna to bude fajn
Ph som meral uz davnejsie este v minulom growe. je permanentnych 6.
Vo svedsku sa zije paradne som tu uz piaty rok. Mesacna podpora je okolo 1300 eur. takze ta elektrika sa da z toho vykryt
Původní příspěvek od jorg 14 den - 18/6
takze som uz komplet presadil do najvatsich kvetinacov a to nasledovne.
25 rastlin islo do 7 litrovych kvetinacov a zbytok do 11 a 14 litrovych (tie najsilnejsie kusky)
Najlepsie rastie Skunk 11 a Jorge's Diamonds, najhorsie Lemon. Uz vyrasili aj patky listky tak som dnes zastiepil. Este im dam dva tyzdne na raste. Zapnuta je 600 W lampa. Rozmyslam ze na tu plochu co mam 200x100 cm budem este na kvet musiet pridat 400 W HPS lampu. Co poviete???
Teplota okolo 25 C
Vlhkost nad 60%
Ph nemeriam pretoze vodu mam z ladovcoveho jazera ktora sa iba filtruje od necistot ale nepridavaju sa ziadne chemikalie.
Zatial nehnojim.
Jasny pokud máš k dispozici ješte 400W tak to tam potom naper.
Zatim to vypada pekne, jen stim přesazenim jsi mel ješte počkat . ješte ted jsi je mohl mit klidne v 1 litrovyhc kvetinačcich a pekne by meli ješte spoustu svetla a narostly by ti pekne a silne sazenice zrale na přesazeni .. Tak se hromada hliny nevyužije, rostlina to prokořeni vetšinou jen po stranach a jadro bude skoro hole ... Tot pro přište , Hlavne at se ti to libi to co stoho vykvete a nebude moc zklamáni ..
Původní příspěvek od andrej880 fakt sa mi pacia severske krajiny.ta podpora je haluz.je skvele ked mas neupravenu vodu ph 6. inak ako je to tam s legalitou pestovania?
ps: mohol by si pridat foto krajiny
trava je tu ilegalna ale mozes pestovat tak ako v cechach mat maximalne 5 rastlin. jeden gram ta vyjde na 15-16 eur takze sa oplati pestovat
7 den 12/12
pridal som 250 W HPS, na buduci tyzden pribudne este dalsia 400 W.
este ich viac rozhodim aby to nebola taka velka dzungla.
dnes som pohnojil. Biobizz 5 ml na liter
14 den - 12/12
pridal som 400 W HPS lapmu takze dokopy je tam 1250 W.
Pridal som este jednu vanicku a rozhodil tie rastliny.
Mam problem z vlhkostou je dost vysoka okolo 70%. Klima na 40 rastlin nestaci..