Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle je klon Ak-47,mateční rostlina je originál ze semen od Serious seeds.Měl sem ji za oknem a když bylo pěkně vytahoval sem ji někdy ven.Na hnojení sem použil Plagron Terra Grow,Plagron Terra Bloom a PK13-14.Vyplachovaná je 7 dní,ale musel sem ji sklidit trošku předčasně.
Krasavice to je,na windoor mě to taky překvapilo akorát mě hodně na*ralo že mi to začala máti česat tak sem to musel sklidit.Zítra přidám další fotky musím je ještě vytáhnout z fotáku.
zdar
parádička, hele a to máti česala, protože se jí to nelíbí nebo, že se nemohla dočkat...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
No kdyby nelíbilo to by byla paráda...právě že se nemohla dočkat,,,vím že to zní divně ani se tím nechci chlubit,ale moje máti je největší smažka a kdybych to tam nechal tak to v abstáku očeše,,,
No ale na druhou stranu si můžeš pěstit docela v klidu. Udělej skříň můžeš hulit s mátí.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<