Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jednou se mi to taky staloale bohuzel nedorostla dal nez do prvniho patra..pokud se nemylim tak bys mohl mit az o 50%vetsi vynos z tadyhlety kyti ale taky to muze bejt peknej mutantjo priroda je mocna
Jestedmen: No, taky si řikám.. V1k1: Třeba v tom, že má 3! listy místo 2.. (malá chybička kytí, ale nic to neznamená ). Jinak, kdo ví.. Třeba to fakt je pro štěstí..
klasické konopí je diploidní, tzn. má dva páry chromozomů, triploid je genetická mutace, kdy má kytka 3 páry, tetraploid.... megaploid http://cs.wikipedia.org/wiki/Triploid
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
jestedman - hej tak už se rozhodni jednou napíšu tetraploid ty me tu opravís tak já to opravím a ty to zase napíšeš jak to bylo před tím
jinak je to GM která je způsobena jedem z odsunu původně měla vylepšit vlastnosti konopí pro výrobu provazů ale výsledky byli opačné růstové vlastnosti se zhoršili ale zvýšil se obsah účinných latek o 100% už jsem to koumal dávno ... kde jsi nabral to semeno ?
máš to tam napsaný správně - triploid (3), tetra-(4)
tetraploid by měl mít ještě o jedny listy navíc
polyploiditu se snažilo pár lidí dosáhnout pomocí např. kolchicynu, jenže většina těchto mutantů byla životaneschopná a hlavně sterilní. Stejně tak jako víno bez pecek to je také polyploid. Dají se použít i jiné mutageny, ale konopí není zrovna dobrou rostlinou pro podobné postupy.
Tento konkrétní případ bude čistě přírodní mutací. šanci na dozrátí má malou, ale nechme se překvapit.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
čest:
4kouba-
semena se sehnal od uživatelky sisha v počtu 30ks.podle jejího theardu se jedná o semena z balkondooru z orig semen sweet skunk z DJshaman nebo tak něják kříženo wdovou.Ale jestli ze semena nebo řezu netuším...mohl bych napsat o bližší info ale myslím že je to hříčka přírody a budu rád že z toho něco vyroste