Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten odťah by som smeroval viac k stropu než k podlahe.Zohriaty vzduch sa tlačí hore.Tiež som to mal tak ohnute dole,ale keď som to prehodil znížila sa teplota.
Ako často si to hnojil tým kristalonom a v akom pomere?
Kedy si to prepol na kvet?Určite napiš výnos pokial to budeš mať kde odvažiť, dosť ma to zaujima lebo mam podobnú plochu ale mam tam pichnutu 250w.
Hezky se na ty produky dívá, k+.
Chci přes zimu udělat doma v paneláku ze špajzu pěstírnu, a tak hledám, kde jsou už nějaký zkušenosti.
Tohle není klasickej pan. špajz, viď?
Díky a mnoho dalších úspěchů...
A můžeš prozradit kolik jsi toho nakonec měl? Máš to moc pěkný, těší mě to o to víc že mám stejnou "konfiguraci" a dává mi to naději na pěknou urodičku. Amik
Zdravim tě Gannjo
Kytí jsou pěkný k+, ale co to spadané listí v květináčích. Poskytuje útočiště spoustě potvorám, který ti pak můžou napadnout kytí. Myslím, že hygiena je ve skříni docela důležitá ne?
Tak opryskyřicovaný jsou moc pěkně. Už se těším na fotky těsně před sklizní (ty bývaj nejhezčí ). Tak ať ti to šlape a doufám, že výsledný produkt pro tebe bude inspirací pro další literární tvorbu .