Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam toho plnou kytku - nevim jestli to je horkem suchem nedostatkem neceho nebo jen parazitama - kazda rada dobra - sorry za low quality ale mam dost archaickej fotak =)
Pomohla mi proti tomu jenom brutální chemka. Na 2 měsíce to zmyzelo. Teď už se to objevuje znovu, ale v menším rozsahu. Jestli už kytka kvete, tak s tim nic nedělej, vona to rozchodí a normálně dokvete.
Minulej rok sem to měl taky.
Good Luck
2 profil: klidek chlape sotva si sem vlez a uz si otviras hubu na nekoho kdo tady uz chvili neco dela... mozna mas trochu pravdu, ale my tady spolu komunikujem a navic to urcite slo rict jinak...
2 fantomex: neco podobnyho jsem videl na nekterym ze svych rizku, vyresil jsem to jednoduse, napadeny listek jsem ustip a hotovo. Podivam se na to detailne a pak se ozvu...
T.
diky lidicky. diry to nejsou jsou to proste cerne fleky - vypada to fakt otresne... mozna ze mi to fotr pres tejden moc nezalejval tak uvidime jak se to vyvrbi, ale neprijde mi to jako ze by to bylo nedostatkem vody... na dvorku mame na kastanech klinenku, ale nikde sem necet ze by utocila i na canabis =)
Koukal jsem na ty fotky rizku, u nekterych mi cernaly listy ale trochu jinak hlavne od kraju.. Rek bych ze to bude pravdepodobne (HADAM) nejaka plisen nebo houba????
T.
Takže na plísně a houby - postřik, ale většinou jsou to
pěkně brutální chemky.
Nějaký postřiky najdeš tady - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1689
Potom tady najdeš jak se projevuje nedostatek či přebytek prvků na rostlině - http://www.indoor.aktualne.cz/
Je tam takovej řešič problémů celkem dobrá věc. Doufám,že ti to pomůže.
Vcera jsem to na zahradce nasel se zdesenim taky, nastesti mnohem vic jsou napadeny rajcata, ne konopi. Když jsem ty kytky chvíli prohledaval nasel jsem ze spodu napadenych listů jakousi malou bilou okřídlenou havěď
to fantomex : pokud kytky nemas jeste uplne ve kvetu(jako ja)tak na to zvol nejakej postrik
opet vsem diky - dneska jsem tu kytku ocistil od napadenejch listu, tak uvidim jestli to pomuze... taky kouknu jestli jsou ty listy napadeny zespoda, ale neprislo mi to... jinak si myslim, ze uz to kulminovalo, uvidime...
...že měla za oknem (venku) kytky (normální, muškáty nebo tak něco) a od sluníčka jí nejenže oschly listy (zežloutly), ale dokonce na nich měla tmavý vypálený místa (řikala tomu 'strupy'), prej že to bylo fakt vostrý to slunce... tak nevim jestli je to ono, nebo jestli to není něčim jinym a ona to taky neví...