Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Indoor-> prosím potřebuji vaši radu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
jonatan
Stálý Člen

Karma uživatele jonatan - 10% Pěstitelská

Indoor-> prosím potřebuji vaši radu Příspěvek č. 1

Zdravím,
rozhodl jsem se dát Low ridery pod lampu...
Mám skříň o rozměrech asi 160x60cm a na výšku asi 105 cm...světlo bude od hlíny vzádlené asi 70 cm...díval jsem se na FAQ na ty výbojky ale moc chytrej z toho nejsem... chtěl jsem e zeptat jakou byste mi doporučili levnější výbojku aby to vyhovovalo...cena by se měla pohybovat okolo 500kč

Old Post 25-07-2009 v 11:21 AM
jonatan je offline   Profil uživatele jonatan   Find more posts by jonatan   Foto galerie člena jonatan   Click here to Send jonatan a Private Message   Add jonatan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ok meen
Stálý Člen

Karma uživatele Ok meen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ok meen - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

no chlape tak za pět+set si toho teda moc nekoupíš
kdystak koukni na www.janca.cz nebo www.GOOGLE.cz
-tam je vse

Vyměnim všechno co vim,za půlku toho co nevim

v jednoduchosti je síla

Old Post 25-07-2009 v 12:34 PM
Ok meen je offline   Profil uživatele Ok meen   Find more posts by Ok meen   Foto galerie člena Ok meen   Click here to Send Ok meen a Private Message   Add Ok meen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonatan
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

třeba na tom odkazu víš jsou : Výbojka Son-T 250w E40 sodíková za 250kč....

Old Post 25-07-2009 v 13:03 PM
jonatan je offline   Profil uživatele jonatan   Find more posts by jonatan   Foto galerie člena jonatan   Click here to Send jonatan a Private Message   Add jonatan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MethodMan
Stálý Člen

Karma uživatele MethodMan - 37% PěstitelskáKarma uživatele MethodMan - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Ano, ale k té lampě potřebuješ taky něco co jí nahodí, to je jako startovat auto bez benzinu..

Old Post 25-07-2009 v 13:10 PM
MethodMan je offline   Profil uživatele MethodMan   Find more posts by MethodMan   Foto galerie člena MethodMan   Click here to Send MethodMan a Private Message   Add MethodMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonatan
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

to se mi zdá něják moc složitý...chtěl sem to normálně našroubovat a strčit do zdi...

Old Post 25-07-2009 v 13:12 PM
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

http://growplanet.cz/index.php?call...n&idv=153&idk=4

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 25-07-2009 v 13:17 PM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonatan
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

A co by se s tim stalo kdybych dal tu výbojku do objímky bez t+ch zapalovačů atd.

Old Post 25-07-2009 v 13:33 PM
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od Kuči
http://growplanet.cz/index.php?call...n&idv=153&idk=4
To je také pěkné to si mu moc nepomohl "200 w Nlite - úsporka bez zabudovaného předřadníku"

citace:
Původní příspěvek od jonatan
A co by se s tim stalo kdybych dal tu výbojku do objímky bez t+ch zapalovačů atd.
Nic neměla by dostatek energie na to aby se vůbec rozsvítila. Ale taky by mě docela zajímalo co by se stalo, ale nejspíš nic. Můžeš to zkusit možná budeš první na G.

Doporučil bych ti toto PlugandGrow 200 W Red to jen našroubuješ a strčíš do zdi. Ale to ti zase asi nebude vyhovovat cena.

Jo Honzo taky v 16 co by si chtěl, dlouho tu nebudeš, nečetl sis to upozornění co bylo jak ses registroval tato stránka je od 18!!!!!

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Naposledy upravil Mr.MEN 25-07-2009 v 13:54 PM

Old Post 25-07-2009 v 13:34 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

srry blbe jsem vybral odkaz :-D

ale jinak jsem myslel uplne to same jak hází odkaz tady kolega

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 25-07-2009 v 13:42 PM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonatan
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

te´d už ne, ale díky...myslel jsem že je to hlavně kvuli tomu že tu spamují malý děcka...myslel jsem že je to kvuli duševní vyspělosti...ale to je jedno díky...

Old Post 25-07-2009 v 15:58 PM
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

jonatan: Ale to ti nikdo nebere, hromadu lidem je tu pod 18.
Ale nikdo si sem nedá ještě ICQ kde má napsáno že je mu opravdu 16.

A ty nespamuješ? A co tenhle trend? To jsem věděl už v 15 že k sodíku patří předřadník.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Naposledy upravil Mr.MEN 25-07-2009 v 18:32 PM

Old Post 25-07-2009 v 17:04 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jonatan
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

no tak to by se dalo omluvit tou sekcí...a já se navíc vůbec o tohle nikdy předtím nezajímal tak sem se chtěl normálně zeptat...

Old Post 25-07-2009 v 19:47 PM
growesweden
Stálý Člen

Karma uživatele growesweden - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Jonatan: Pořiď si dvě úsporky 55W Jednu s modrým,druhou s červeným spektrem.Návod na zhotovení předřadníku najdeš zde na G.nebo na www.danyk.wz.cz Ale jak je ti míň nežli 18 radeji neblbni.

Naposledy upravil growesweden 26-07-2009 v 01:07 AM

Old Post 26-07-2009 v 00:03 AM
growesweden je offline   Profil uživatele growesweden   Find more posts by growesweden   Foto galerie člena growesweden   Click here to Send growesweden a Private Message   Add growesweden to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás