Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
rozhodl jsem se dát Low ridery pod lampu...
Mám skříň o rozměrech asi 160x60cm a na výšku asi 105 cm...světlo bude od hlíny vzádlené asi 70 cm...díval jsem se na FAQ na ty výbojky ale moc chytrej z toho nejsem... chtěl jsem e zeptat jakou byste mi doporučili levnější výbojku aby to vyhovovalo...cena by se měla pohybovat okolo 500kč
To je také pěkné to si mu moc nepomohl "200 w Nlite - úsporka bez zabudovaného předřadníku"
citace:
Původní příspěvek od jonatan A co by se s tim stalo kdybych dal tu výbojku do objímky bez t+ch zapalovačů atd.
Nic neměla by dostatek energie na to aby se vůbec rozsvítila. Ale taky by mě docela zajímalo co by se stalo, ale nejspíš nic. Můžeš to zkusit možná budeš první na G.
Doporučil bych ti toto PlugandGrow 200 W Red to jen našroubuješ a strčíš do zdi. Ale to ti zase asi nebude vyhovovat cena.
Jo Honzo taky v 16 co by si chtěl, dlouho tu nebudeš, nečetl sis to upozornění co bylo jak ses registroval tato stránka je od 18!!!!!
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
te´d už ne, ale díky...myslel jsem že je to hlavně kvuli tomu že tu spamují malý děcka...myslel jsem že je to kvuli duševní vyspělosti...ale to je jedno díky...
Jonatan: Pořiď si dvě úsporky 55W Jednu s modrým,druhou s červeným spektrem.Návod na zhotovení předřadníku najdeš zde na G.nebo na www.danyk.wz.cz Ale jak je ti míň nežli 18 radeji neblbni.
Naposledy upravil growesweden 26-07-2009 v 01:07 AM