Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Masterkush (od Squirell) - diky, semena super, tvrdy, dozraty, kíčivost snad 100% - vykličily mě všechny co jsem zasadil
Durban Poison x Early Misty (od Squirell) - vypadá to že znich budou dobří obři velkej rustovej potencial.
Peking - seeds udajně doveženy z Číny- Pekingu, 1 semeno 300 kč , seeds ze kterych jedu ted mám z kytky z minulého roku, zatim nejlepší co sem pěstoval, palice strašně pocukrovaný, mocnej zhul,měl jsem ho v bídných podmínkách- maličkej květináč - na to mooc brutus, ke konci hnojen Biobizz Bloom,- Teď nejbrutalnějši kytka co mám, neuveřitelně se vetvi už od prvních listků - viz. photoz
1x Noname - ze semena z indooru , asi v 15 g bylo 1 semeno který sem ještě nevidel - obrovský- tvar koule byla stejne tlustý jak dlouhý - viz photoz
1, u te nejvyssi se bojim aby to nebyl samec -velky mezery mezi patrama
2,akt.
3,Srovnání semen - nalevo je to giga, na fotce to bohuzel neni moc videt..
4,a tady je fotos vyklíčené: pro srovnaní- byly stejne staré - velké z velkého semena-málo tlustej koren- semeno pekingu nad nim - trosku rozdil
to Melvin: ja sem tu kytku uz dostal zadarmo minulej rok, veci co o tom vim me rikal typek co to šefoval, ja bych za 1 semeno 300 nedal Jako Neviles haze to asi nebude , ale genetika je to hafo dobrá.
P.S : zapomel sem dodat ze kyti ktere jsou foceny aktualne jsou pred 4 dny zasiple..
Původní příspěvek od Dracula ...a nakonec fotka brouka , ktery nam nejakym zpusobem vnikl do pytliku .D
...nech brouka žít též ma chuť co myslíš...
no a ohledně toho Pekingu, jde jako o nějaký přímý šlechtěný model pěstovaný v Číně, nebo je to prostě semeno z nějaké kytky co tam jen tak volně roste a někdo to dovezl.
Taky mám hodně kumplů co takhle jezdí po světě a když si vzpomenou tak mi nějaké to semeno dohodí.
Už jsme svištěli semena přímo z Afriky (oblast Durban) opravdu, ale opravdu mocné sativy (už je opět objednáno ), pak Nepál, Mexiko atd. a jednou v životě jsme měli luxus semeno z Austrálie, to byly fakt tlaky , ale nic z toho nebyl šlechtěný model, prostě místní ganja...
Tak pokud můžeš sehnat o tom "Pekingu" víc info, hoď echo...
A tvoje kytky taky good, tak ať se daří parde...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
fotka suchyho asi bohuzel nemam, skusim projit stary fota ale mysim ze ne..
ale fakt luxus.. celkem toho bylo tak 3/4 zavarovacky a rostlo to asi v 1 l kvetinacku!!
Bylo to hodne hnedy... a nebylo to sluncem (pokud se nemylim ze to tak je )ze by vypalilo chlorofyl- bylo susene ve stinu..jinak asi bliz se to popsat neda , kdys neco najdu hned to sem hodim...
to martyDJ : noo uvidime ke konci, z lonska sem nasel asi 6 seminek takze sem byl rad , sice chcu v pálu co nejmin semen , ale pokud budou , dam vedet
to YagoMan : jj docela mu zavidim, predstav si mit pred sebou takovou krychlu pryskyrice Skusim zjistit co nejvic info, s typkem sem se sice dlouho nevidel ale uvidime... tyjo primo z afriky to musi byt dobrej vrah, jedna moje znama jela ze semen z Libanonu,bohuzel sem neochutnal , ale takovyhle exoticky zeli...mmm
joo tak foto suchyho pekingu je na mym threadu z min. roku (pod prispevkem mam odkaz) , nak se mi to vykourilo z hlavy neni to zadna vrcholovka ,ktery byly lepsi , ty nejlepsi sem hned spalil doporucuju v plnym rozliseni