Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2x Shiva Skunk + 8x White Widow later
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Omanista
Nový Člen

Karma uživatele Omanista - 44% Pěstitelská

2x Shiva Skunk + 8x White Widow later Příspěvek č. 1

- 25oW -

Old Post 13-05-2009 v 21:17 PM
Omanista je offline   Profil uživatele Omanista   Find more posts by Omanista   Foto galerie člena Omanista   Click here to Send Omanista a Private Message   Add Omanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Omanista
Nový Člen

Příspěvek č. 2

Nazdar všichni groweři.)
Dlouho sleduji toto forum a tak jsem se taky
rozhodnul neco napsat a vytvořit)

Mam 250W sodík růstovku a kvetovku
Hnojívka jsem používal Plagroňácký ale nejak
mi nepasujou, nepřišel jsem jim na chuť...navadí
AH Formula + enzymy + excelator + final solutin + green senzation
Zvolil jsem pěstování v kokosu,moc se mi to líbí.)
Je od CANNA Profesional coco...
tak uvidíme

foto 3x Shiva
Když jsem je koupil byly tam svilušky, 2xpostřik a je to.
Jednu kytí jsem dal do skleníku ven, tak nadále jen dvě vevnitř.
Ještě budu mít 8x white whidow, ale asi až zítra.

Old Post 13-05-2009 v 21:33 PM
Omanista je offline   Profil uživatele Omanista   Find more posts by Omanista   Foto galerie člena Omanista   Click here to Send Omanista a Private Message   Add Omanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Omanista
Nový Člen

Příspěvek č. 3

Po pár dnech jsou holky moc moc cool)

Old Post 13-05-2009 v 21:37 PM
Omanista
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Bohužel zatím žádný update, protože porád čekam na ty WW...

Old Post 17-05-2009 v 10:02 AM
Host
Host

Příspěvek č. 5

čau
čím si postříkal ty svilušky? mé zkušenosti mi říkají že myslet si tot "dvakrát postřik a je to" může být docela osudné : )
zkoušel sem hodně a snad nic opravdu stoprocentně nezabralo až nedávno sem se dozvěděl o kombinaci která funguje "jeden tejden OMITE..dalsi tejden SUMITHION..stridanim techto dvouch pripravku se zabrani "zvyknuti" si svilušek na postřik.
je to leta proverena metoda- vysledek je - kytky bez napadnuti a bez problemu."

například po svilustopu mají kytky co dělat aby vůbec přežili, v lepším případě ztratí polovinu listů, biool je na hovno a tak dále...btw taky nemají rády vlhkost a zimu kdyžtak

Old Post 17-05-2009 v 13:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Omanista
Nový Člen

Příspěvek č. 6

Dík moc za rady, ale OMITE v trochu větší koncentraci zabral na 1oo%.
nyní řešim jiný problém:

Old Post 19-05-2009 v 19:49 PM
Omanista
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Po jednom dnu některý vypadají jako kdyby byli přelitý, nevim, nerozumim tomu proč nejedou dál... Možná malé kořínky
Poraďte

Naposledy upravil Omanista 21-05-2009 v 20:30 PM

Old Post 19-05-2009 v 19:55 PM
Omanista
Nový Člen

Obecné Příspěvek č. 8

Takhle nemocně to vypadá.....

Naposledy upravil Omanista 21-05-2009 v 20:31 PM

Old Post 19-05-2009 v 20:01 PM
money5
Stálý Člen

Karma uživatele money5 - 84% PěstitelskáKarma uživatele money5 - 84% PěstitelskáKarma uživatele money5 - 84% PěstitelskáKarma uživatele money5 - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

malo vlhka? nevim ale je to škoda

Old Post 20-05-2009 v 22:35 PM
money5 je offline   Profil uživatele money5   Find more posts by money5   Foto galerie člena money5   Click here to Send money5 a Private Message   Add money5 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Ty jo to potřebovalo ještě pár dní někde v pařníčku, a ne je hned šoupnout do hlíny.
Kdybych ti mohl poradit tak na ně dej hodně rychle přefiklou petku, možná se ještě vzpamatují.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 20-05-2009 v 23:15 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Omanista
Nový Člen

Příspěvek č. 11

Ne ne už je pozdě... sodíkovka na nezakořeněný miminka neni to pravý ořechový, no co se dá dělat,,,někde jsem slyšel že chybama se člověk učí

Old Post 21-05-2009 v 20:12 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás