Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar všichni groweři.)
Dlouho sleduji toto forum a tak jsem se taky
rozhodnul neco napsat a vytvořit)
Mam 250W sodík růstovku a kvetovku
Hnojívka jsem používal Plagroňácký ale nejak
mi nepasujou, nepřišel jsem jim na chuť...navadí
AH Formula + enzymy + excelator + final solutin + green senzation
Zvolil jsem pěstování v kokosu,moc se mi to líbí.)
Je od CANNA Profesional coco...
tak uvidíme
foto 3x Shiva
Když jsem je koupil byly tam svilušky, 2xpostřik a je to.
Jednu kytí jsem dal do skleníku ven, tak nadále jen dvě vevnitř.
Ještě budu mít 8x white whidow, ale asi až zítra.
čau
čím si postříkal ty svilušky? mé zkušenosti mi říkají že myslet si tot "dvakrát postřik a je to" může být docela osudné : )
zkoušel sem hodně a snad nic opravdu stoprocentně nezabralo až nedávno sem se dozvěděl o kombinaci která funguje "jeden tejden OMITE..dalsi tejden SUMITHION..stridanim techto dvouch pripravku se zabrani "zvyknuti" si svilušek na postřik.
je to leta proverena metoda- vysledek je - kytky bez napadnuti a bez problemu."
například po svilustopu mají kytky co dělat aby vůbec přežili, v lepším případě ztratí polovinu listů, biool je na hovno a tak dále...btw taky nemají rády vlhkost a zimu kdyžtak
Ty jo to potřebovalo ještě pár dní někde v pařníčku, a ne je hned šoupnout do hlíny.
Kdybych ti mohl poradit tak na ně dej hodně rychle přefiklou petku, možná se ještě vzpamatují.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<