Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim zajímavý osazenstvo..........taky jedu lowridera 2 tak budu sledovat jenom takovej dotaz.................jakej používáš substrát ta druhá kytka v první řadě z leva nevypadá, že by měla zdravou barvu kdyžtak pozdějc smáznu pic
Chcel som aby si rastlinky od malička zvykli na pôdu do ktorej ich neskôr presadím, tak som im zmiešal pôdu z políčka s trochou substrátu pre izbové rastliny. Pôdu na políčko som naniesom z blískeho poľa, je mierne ílovitá. O lepšej som dovtedy nevedel. Dobrej pôdy je tu málo. Na druhé políčko sa posnažím naniesť kvalitnejšiu hlinitú pôdu, no momentálne nestíham.
Vonku som rastlinky vysadil 1. mája. Žial sa mi vybili baterky vo foťáku, takže nemám žiadne nové fotky. Dnes som ich šiel poriadne zaliať. Na prvom poličku sa im darí výborne, no na druhom som našiel tri rastlinky vytrhnuté a štvrtá má z jednej strany vytrhané listy. Myslíte že to spravila zver? Inak dávam nakličať Purple widow.
1. Prvé poličko. Pobehuje tu množstvo diviakov tak som ho pre istotu oplotil. Osadenstvo: 2x WW, 2x DP, 2x Pap.
2. Vdovka
3. DP, rastú pomaly
4. Papaya z druhého políčka, ako jediná prežila vpád jeleňov.
Práve som prišiel po troch týždňoch domov. Zajtra idem na políčko pozrieť ako to vydržali bez zálievky, dúfam že su v poriadku. Keď som odchádzal vytrhol som dvoch samcov. Zostal mi jeden nakvitý Durban, dve Vdovky s perflowers a jedena mala Papaya. Ak budem mať baterky do foťáku pridám foto.
Je koniec, poličko mi vykosili iniciatívni lesníci. Prešli okolo ako stado volov, vysekali všetko naokolo. Nechcelo sa mi otom písať. Zostala mi jedina rastlinka v kvetináči, Mazar-I-Sharif. Sadil som ju len pre okrásu. Práve som postavil skriňu, tak čoskoro rosvietim.