Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, jedem s kámošem po 600w 9 vzorků white berry a 4 vzorky purple haze.... Problém je v tom, že kytí máme 8. den na květu a od přepnutí se ještě hodně vytáhli do výšky a některý kytí maj už něco kolem metru. Jde mi o to, že mám Homebox vysoký 2 m a ještě mám tak ve výšce rezervu cca 30 cm na posunutí lampy nahoru. Moc se bojím toho, že kytí ještě hodně povyrostou a pak se začnou pálit o lampu, která už nepůjde dát výše. Máte někdo tady s tím zkušenost?? Prosím poraďte. Díky všem....
No právě že spíš jdou do výšky White Berry, což mě celkem udivuje. Jinak místo na ohýbání bohužel nemám, protože mezi holkama jsou jen malý rozestupy. Jen doufám že nedojde k tomu abych musel zastřihnout vrcholky, to by mě moooc bolelo Snad už ty potvory moc neporostou.....
...no jestli to dobre pocitam tak mas svetlo cca 70cm nad kytkama? ...mozna jsou moc vysoko a tahnou se ti za svetlem....nedavam vic jak 40cm, ale zalezi jak mas poreseny chlazeni nebo odtah + poresit ten dusik a spravne odhadnout dobu prepnuti...alespon mas zkusenost navic a priste budes vedet, pojedes-li stejny model:)
No tak světlo se taky snažím držet tak nějak max. 40 cm, ale některý kytky jsou vyšší a jiné zase nižší....S tím odtahem máš pravdu, radši lampu už moc nebudu zvedat a radši oroštuji odtah, protože ten mám regulací jenom na nějakých 50%. Kolik tak průměrně zhruba kytky ještě vyrostou na květu? Díky ;-)
hm...1/3 z vysky pri prepnuti, ale podle modelu....jestli byly 90cm tak max 120cm...zalezi no...v tom druhem tydnu jak psal respect by toho mely nechat
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Rastlinky po prepnutí na kvet rastú ešte cca 2 - 3 týždne, potom sa rast výraznejšie spomalí a rastú iba šišky. Vtedy aj znižujem výbojku, ale nie príliš, aby nemali teplotný stres. V tvojom prípade by som reguloval výšku ohýbaním vrškov a vhodnou vzdialenosťou výbojky. Zastrihávanie v kvete veľmi nepraktizujem, väčšinou mi nevyrástli tak mohutné vetvy, ako pri zasttihnutí v raste.