Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Growerum zdar!
Mam takovou otazku - zasadil jsem par seminek do cernech kelimku od kafe s automatu, dal jsem to pod usporku na rust ENVIROLIGHT 125 W a mam v umyslu nechat to pod ni kolem jedneho mesice (protoze ted to nejde technicky dat to pod vybojku...)
Pred par dny mi to vylezlo ale... co se mi ne libi, tak to ze ti vylezly kyty zacinaji se nejak vytahovat do vysky... ted maji mozna tak 8 az 10 cisel holeho stonku a na vrsku ten list... (genetika je zarucene dobra, je to Chronik) ne udelal jsem picovinu ze to zasadil do tich kelimku - eventuelne - ne mam li to rychle presadit do nejakych aspon 2-3 krat vetsich kvetinacku..?
Skousel to uz nikdo nechavat sazenicky w takowejch kelimkach delsi dobu? Dekuji za commenty
Sinserelly, Jenaro
Hele tak to dej o hodně níž může to být až 2 - 3cm od toho. Divné že se ti to s Envirolite vytahuje, já mám Nlite 24W mám to vždy co nejblíž to jde a vždycky stonek silný jak sviňa. Ale taky od začátku na to fučím.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
co tady řešíte? u semínek se to vytáhne pokaždý, zvlášť patrné to je pro začátečníka. "před pár dny mu to vylezlo" !!
Já to řešim tak, že sázim semena do poloprázdného květináče a až ho přeroste, tak dosypu substrát a kořeny prorostou líp než u semínka sázeného do plného květináče.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.