Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar groweři , určitě máte kamaráda growera, znáte ho dobře a tím pádem i jeho charakteristické rysy, v tomhle případě mi jde hlavně o chování. Lidi jsou různí co se chování a povahy týče a tak mě zajímají vaše postřehy, poznatky a názory jak se chování a povaha growera odrazí v účinku jeho produktu.
Můj osobní postřeh: U indooru bych řekl, že lze z výsledného produktu vycítit ï určitou vůni bytu ovšem neberte to příliš vážně...pouze subjektivní názor...
Původní příspěvek od loeX Můj osobní postřeh: U indooru bych řekl, že lze z výsledného produktu vycítit ï určitou vůni bytu ovšem neberte to příliš vážně...pouze subjektivní názor...
Řekl bych že určitě. I když mají 2 lidi stejný model tak vetšinou má jiné účinky. Řekl bych že rostliny sami o sobě vstřebávají dobrou i zlou energii z pěstitele. A z okolí kde rostou.
I v "Cannabibli" o tomhle píše.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN Řekl bych že určitě. I když mají 2 lidi stejný model tak vetšinou má jiné účinky. Řekl bych že rostliny sami o sobě vstřebávají dobrou i zlou energii z pěstitele. A z okolí kde rostou.
I v "Cannabibli" o tomhle píše.
kanjack : wow, hodně zajimavý článek. Díky za sdílení.
Kanjack: jo tuhle teorii znam, jednou ji skouseli na discovery channel v programu Mythbusters. Delali tam pokusy s tema jogurtama, s tim ohnem a s vejci. Pak taky mysleli na to jak je ta kytka v plamenech a reagovala ma nic jineho nereagovala akorat ten jogurt jim fungoval. Myslim ze z toho tveho clanku je jasne proc jim to neslo. Jinak ja myslim ze charakter ma vliv na vysledny produkt.
20-03-2009 v 08:00 AM
Stoned_r41d3r Utter rude infantile pillock
Re: Ovlivnuje charakter pěstitele vysledný produkt a účinky cannabisu ?
Původní příspěvek od SmallDudeZombie . Lidi jsou různí co se chování a povahy týče a tak mě zajímají vaše postřehy, poznatky a názory jak se chování a povaha growera odrazí v účinku jeho produktu.
Ne, skoro urcite ne.
<30 hlasu pro ano?! jsem si myslel, ze mame blize k botanice, nez esoterice >
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
20-03-2009 v 08:58 AM
Dude Shpongler
Re: Re: Ovlivnuje charakter pěstitele vysledný produkt a účinky cannabisu ?
Ne, skoro urcite ne.
<30 hlasu pro ano?! jsem si myslel, ze mame blize k botanice, nez esoterice >
No poustime se na tenky led spekulace, imaginace a diletizace , ale ja si na zaklade nekterych experimentu s vnimanim rostlin, dokazu predstavit, ze kytka vnejsi podnety nejakym zpusobem vstrebava a ze ji muzou ovlivnovat..
Pěstitel určitě ovlivnuje výslednej produkt ! určitě bude rozdíl v hulení od člověka co jede na max výnos a od člověka kerej jede na chut nebo maximálni high sedativní/energický což je vlastně o charakteru
Kytky jsou živý organismus (roste, přizpůsobuje se, rozmnožuje se, kvete, podrobuje se životnímu cyklu ...) a proto musí vnímat okolní podměty (viz. světelná perioda (energie), vystavení stresu atd). A okolní podměty ovlivňují podle mě jak lidi tak kytky a proto pokud je kytka vystavena kontaktu s growerem tk je jím ovlivněna tudíž i učínek jejího výsledného produktu.