Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidi nechci plasit,ale bud se mi stalo neco hodne divnyho,nebo bych mel min hulit...k vjeci:pozadal sem nektere z vas zda by mi neprodali nejakou tu lampu a v odpovedich sem nasel tento vzkaz:...Re: SODEEK
Jo, jasne. za asi tech 200vc. postovneho. Napis mi adresu kam to chces, poslu Ti ji na dobirku... Tady to konci,je fakt ze sem pred okamzikem poblafal moc dobreho holland skunku,ale lezi mi to na srdci,takze vazeni Groweři toť vše a dajte si pozor...jakubos
pokuď můžu radit tak dobírka je pěkná sviňárna, protože to česká pošta archivuje asi 5 let a policajti podle toho například chytaj paliče CD co posílaj na dobírku! tak že pozor na to, (funguje to jako důkaz)
na druhou stranu koupě výbojky neni nic trestnýho, ale jako zjištění kontaktu či informací by to fízlové mohli narafičit, ale nevim jestli by jim to za to stálo, hodněkrát se tu psalo, že obyčejný pěstitelé co neprodávaj a nepěstujou na kyla je nezajímaj
Maggie ma zcela pravdu, zpetne bejt potrestanej rozhodne nemuzes . Retroaktivita (z5na platnost) zakona je totiz nepripustna - heh, vlastne jedenkrat se vyskytla, ale to bylo v Benesovejch dekretech, takze klidek .
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
No, jak jsem slysel tak existuje zakona uprava ze provaider musi dat vypis adres ktery se pripojily na dany server a od nich se zjisti tel. cislo, adresa je pak jista a maj te. Pokud to nedelas nejak chytrejc. Kdyz po tobe opravdu vyjedou tak je to spatny. Ale nejakej vlezdoprdelestickej snazivej fizl muze zkouset i tyhle primi. figly. Jednoho takovyho znam.
jo presne tag stou postou mas naprostou pravdu.... Cajti to fuck pouzivaj jako dukazy. Sice v pripade nakupu vybojky asi vo nic nejde ale ty Cd si drif [tag 3roky] hoodne hlidali. maj tam resnou vahu zasilky atd.... ja osobne jsem musel kvuli piractvi jit na vyslech a vedi vic nez kdokolif tusi. Byl jsem sice "svedek" ale stejne uz fsechno vedeli a ten cápek co to žahal mel pekne zavareno......
z toho pro vas vypliva asi jenom to ze neposilat řízky a hnojiva postou jinag asi nic
Ze sem zas nekam lez! Clovek sem mrkne, zaregistruje se jen z mladicky nerozvaznosti a ted abych cekal, az mi u dveri za bouchaj floydi z protidrogovyho primo s poverenim od naseho milovaneho Pavlika Severy. Nikam nepudu, sechno zapru a popru. Ja sem cisteeeeeeeeeeeej
já nevim co psychujete, je jasný, že benga o těhle www věděj, my malý ryby je nazajímáme, co by si na nás asi vzali, když pěstujem pár kytiček pro sebe!