Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Porouchany časovač - 3 dny světla v kuse...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Domesek
Nový Člen

Karma uživatele Domesek - 0% Pěstitelská

Dotaz Porouchany časovač - 3 dny světla v kuse... Příspěvek č. 1

Čau, mám čerstvě zasazené kytičky (od 2.3) a zjistil jsem ze někdy během 4-7 dnem když se kytky zrovna vytahli z hliny se rozmrdal časovač a kytky byly pod světlem 3 dny v kuse... Bude to mít nějaký dopad?

Old Post 09-03-2009 v 11:48 AM
Domesek je offline   Profil uživatele Domesek   Find more posts by Domesek   Foto galerie člena Domesek   Click here to Send Domesek a Private Message   Add Domesek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

Ne, naopak, na čerstvě zasazené řízky nebo klíčky je 24/0 optimální.
!!!

Old Post 09-03-2009 v 12:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od Claune
Ne, naopak, na čerstvě zasazené řízky nebo klíčky je 24/0 optimální.
!!!

I když je to možná ve FAQ tak me se osvedčilo na mlade řizky a na kořeněné a taky na male vykličene rostlinky perioda klasika 18/6 . a žadne 24/0 .. Nekdo to nejspiš tak používa ale nevidim v tom žadne plus ! tot muj skromný názor ..

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 09-03-2009 v 13:37 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rodniik
Stálý Člen

Karma uživatele Rodniik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

No rozhodně to negativní vliv na rostlinky mít nebude

Old Post 09-03-2009 v 17:27 PM
Rodniik je offline   Profil uživatele Rodniik   Find more posts by Rodniik   Foto galerie člena Rodniik   Click here to Send Rodniik a Private Message   Add Rodniik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

v pohode jestli nemas moc lampu dole a nespalil si kytky ale to bys poznal ze ti uschly:-)

Old Post 09-03-2009 v 19:33 PM
FroSSty
Stálý Člen

Karma uživatele FroSSty - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

V miru nic by se ti s tim stat nemelo...hodne lidi prave ze jede vegetacni fazi 24/0 .. Jak ktery model.. Pokud negativni dopad tak minimalni..

Stop bitching around and do something useless..:-D

Old Post 10-03-2009 v 09:37 AM
FroSSty je offline   Profil uživatele FroSSty   Find more posts by FroSSty   Foto galerie člena FroSSty   Click here to Send FroSSty a Private Message   Add FroSSty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

dopad to mít asi nebude.
bych si koupil pořádnej časovač...já mám denní manuální za stovku (nastavuje se po 15ti minutách) a jednou za tejden raději mrknu jak sou větráky/zvlhčovačka zesynchronizovaný se světlem a většinou musim trochu pootočit aby souhlasilo ...
klasika 18/6 - kytky taky potřebujou spát přeci .) jedna z nejzákladnějších věcí pro život (stejně jako jídlo)

Old Post 10-03-2009 v 10:13 AM
hypiz
Stálý Člen

Karma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

na spinani svetla musis dokoupit digitalni casovac, ty mechanicky to nejak nedavaj

Old Post 11-03-2009 v 06:50 AM
hypiz je offline   Profil uživatele hypiz   Find more posts by hypiz   Foto galerie člena hypiz   Click here to Send hypiz a Private Message   Add hypiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
apoc
Nový Člen

Karma uživatele apoc - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Problem je ve spinanem vykonu nektere casovace neutahnou 400wattu indukcni zateze (vybojka nebo lepe receno predradnik) utahnou treba 1000wattu normalni odporove (topne teleso) ale spali se pri indukcni kvuli napetovym narazum. Nejlepsi reseni je koupit stykac a zapinat jej pres casovac. Pokud nevite co to je stykac tak ma 4 vyvody prvni dva je vykonova cesta tam se pripoji draty z predradniku a druhe dva vyvody je spinaci cesta tam se pripoji dva draty ktere jdou z casovace. Stykace se daji koupit v elektro shopu ptejte se na stykac 220 na 220. Staci rict ze bude spinat indukcni zatez nebo treba rict aby byl schopen spinat 700wattove motory.

Old Post 11-03-2009 v 16:09 PM
apoc je offline   Profil uživatele apoc   Find more posts by apoc   Foto galerie člena apoc   Click here to Send apoc a Private Message   Add apoc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

citace:
Původní příspěvek od vycuranek
v pohode jestli nemas moc lampu dole a nespalil si kytky ale to bys poznal ze ti uschly:-)

hh to má hodně společnýho s trojdením svícením .-)

jinak k tématu : myslím si že až tak negativní následky to mít nebude... i když někdo říká že 24:0 (na zakořenění a na naklíčení) je ideální , moc se mi to ideální nezdá.. kytka potřebuje mít noc... bez ohledu na to jestli mí kořeny nebo ne.. (toť můj názor) , jo kdyby se to stalo mě tak bych se asi bál aby mi nezhermily...

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 11-03-2009 v 16:46 PM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vagabund
GROW-PIRATES

Karma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% PěstitelskáKarma uživatele vagabund - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Podla mna sa nič nedeje, horšie by asi bolo 3 dni tmy to by bol asi menší šok. Inak ja som kúpil 2 časovače z Baumaxu a obidva mi robili to isté ako tebe t.j. jeden den išli normálne a potom zostali visiet na svetle ale naštastie sme to včas odhalili a vymenil som ich za nemecké s týždnovým cyklom a tie fachajú v pohode, takže odporúčam čo naskorej vymenit.

INDOOR 3x600W 20 x WW & 35 x INDOORMIX-SensiSeeds

SHIVA SHANTI v komposte alias OBLUDA!!!

Old Post 16-03-2009 v 22:38 PM
vagabund je offline   Profil uživatele vagabund   Find more posts by vagabund   Foto galerie člena vagabund   Click here to Send vagabund a Private Message   Add vagabund to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerv.malda
Stálý Člen

Karma uživatele cerv.malda - 80% PěstitelskáKarma uživatele cerv.malda - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

podle mě tedy je pro rostlinky důležité spát stejně jako pro jiné. V noci dochází k jiným růstovým procesům než ve dne. Tedy optimální svícení jak už bylo výše navrženo 18/6 a zbytečně bych je nestresoval 24 hodinovým svícení, ale jestli s tím máte někdo dobré zkušenosti tak sem pište, rád se poučím...

Old Post 21-03-2009 v 20:12 PM
cerv.malda je offline   Profil uživatele cerv.malda   Find more posts by cerv.malda   Foto galerie člena cerv.malda   Click here to Send cerv.malda a Private Message   Add cerv.malda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerv.malda
Stálý Člen

Karma uživatele cerv.malda - 80% PěstitelskáKarma uživatele cerv.malda - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

takhle mladé rostlinky by to ale snad nemělo tolik stresovat, že by uhynuli, horší by to bylo když by pak už byly větší

Old Post 21-03-2009 v 20:13 PM
cerv.malda je offline   Profil uživatele cerv.malda   Find more posts by cerv.malda   Foto galerie člena cerv.malda   Click here to Send cerv.malda a Private Message   Add cerv.malda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Storm
Stálý Člen

Karma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% PěstitelskáKarma uživatele Storm - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

to já šel jednou z hospody, šel se podívat na kytky, který byly 50dní na květu a měli zrovna tmu.Rozsvítil jsem na časovači, kytky očíhnul, ale jak jsem byl zmydlenej, tak jsem nezhas.Všim jsem si toho asi za 4 dny.Palice se trochu protahly a zlistnatěly, ale pak se to docela srovalo.

OUTDOOR2006-Nigeria Nightmare, Shaman, Durban poison, Sadhu, Swazi skunk, Neville haze x Jack Herrer,Willie Nelson, Passion 1....
Home - made hašiš za 1hodinu pomocí plynu do zapalovače

Old Post 26-03-2009 v 17:12 PM
Storm je offline   Profil uživatele Storm   Find more posts by Storm   Foto galerie člena Storm   Click here to Send Storm a Private Message   Add Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sedlak
Stálý Člen

Karma uživatele sedlak - 0% PěstitelskáKarma uživatele sedlak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

myslim ze to nevadi ale ridil bych se osvecenym 18/6

Old Post 31-03-2009 v 15:00 PM
sedlak je offline   Profil uživatele sedlak   Find more posts by sedlak   Foto galerie člena sedlak   Click here to Send sedlak a Private Message   Add sedlak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
calix
Nový Člen

Karma uživatele calix - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

svitit 24/0 je podle me blbost, kytky potrebuji odpocinek stejne tak jak ty-si predstav za bys makal 3 dny nonstop jen o jidle a bez spanku to se proste neda, ovsem nekdo to tak dela a je dokazany ze to funguje,pokud se ti to posralo tak proste kup novej casovac dej to na 18/6 nebo na 20/4 at to nema sok postupne snizuj na tech 18 a nejaky extremni dopady na budoucí vyvoj by to mit nemelo. aspon podle me. dekuji pekne

Old Post 08-04-2009 v 22:45 PM
calix je offline   Profil uživatele calix   Find more posts by calix   Foto galerie člena calix   Click here to Send calix a Private Message   Add calix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás