Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
o5 zdravim všechny growery:
předchozích pár indooru jsem nefotil od začatku tak jsem nedělal žadny tred( ale vše se vydařilo až na ten předposlednía k tomu se nebudu vracet).!
a ted k osazenstvu:12 krát PPP--přivezeno 28.02 (HLAVA)....DÍKES!
nádherný kořínky (viz foto) pevné krasné klony!
:položeno na rohože 6.03 (9 kusu)
co ktomu dal dodat, PH 5.5 , EC 1.25 ,teplota v pořadku vlhkost 75 a víš
a ted jen čekat co stoho udělam.
a tady jsou nějaké fotky...........
Nádherné klony jako u mne ,škoda že sem to také tak nenafotil...............příště se polepším ....i když strašně nerad,tak jsme musel ty tři na víc už usmrtit ,koukám že ty je tam ještě máš.....počítáš s nima i na dále?nebo je tam máš jako jistotu ,myslím si že je klidně můžeš vyhodit......jsou tak pekelné že žádný nepošel
Oba máte TB a zdržte se laskavě Offtopicu. Díky. A ty manhunte se taky kroť, ještě jeden takový příspěvek a budu to brát jako vyvolávání flejmů...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Přesne tak klony jsou normalni taky by mohli byt i vetši, nevypadaji nijak extra .. Nevim co stoho vyroste ale celkový vzhled klonu bych do vesmiru nevynášel ! ... nic proti Hlavovi nemám .. Jen pišu svuj nazor jak vypadaji klony a souhlasim s gurim . edit .
STOP OT!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
panové nechtěli byste to řešit někde jinde a nezasírat mi tred!!!!
ps : k těm klonum základ je krásně pevné stonky a chuchvalec prorostlích bílých kořínku a na nějaky víšce potom moc nezáleží.....
vždyt ty holky prorostly nadherně brzy a jsou zdravé bez nějakych potíží, patra budou pěkně od spoda,víšku si reguluji sám, tak nevidim duvod proč nenapsat že jsou super ( oproti minulích co jsem měl" i Manhutt")!........
Díky za pochopení ...... a ted nechame holky pěkně rust a počkame si co nám dají.......
PS 2: pleas admin .vymazat odemě ty blaboly co si tady golegové rozjeli?! díkes
Původní příspěvek od NoNamess o5 zdravim všechny growery:
předchozích pár indooru jsem nefotil od začatku tak jsem nedělal žadny tred( ale vše se vydařilo až na ten předposlednía k tomu se nebudu vracet).!
a ted k osazenstvu:12 krát PPP--přivezeno 28.02 (HLAVA)....DÍKES!
nádherný kořínky (viz foto) pevné krasné klony!
:položeno na rohože 6.03 (9 kusu)
co ktomu dal dodat, PH 5.5 , EC 1.25 ,teplota v pořadku vlhkost 75 a víš
a ted jen čekat co stoho udělam.
a tady jsou nějaké fotky...........
Můžeš potom napsat jaky pH a ec máš odpadu při tech hodnotách ktery píšeš? A jak dlouho plánuješ růst?
for Machoman:
Ph a EC naměřim v odpadu, jen si hlídám kořínky aby byli bílé ,a lehce odkapavalo při hnojení.
Jinak to necham na rustu určitě 3tydny a uvidim jak budou velké,
ps: s Manhunttem sme začínaly a pak sem šel do 400w a Manhuntt do 600w a jedeme každy sam
for Machoman: a já zase nechapu kde si vzal že se jim dávaj hnojky podle toho co vytéká z rohoží.................
Podle chytrého překladu HOLANDSKÉ knihy se začíná EC na 1.20 a postupně se přidává až (v knize 3.00) ,já dávám max 2.60. a o žádný genetice se tam nic nepíše ( jen že jsou některý modely náročnější) ale to muže " teplota ,vlhkost", ph je jasný a EC nesmíš jim dělat šoky a pomalu postupně zvišovat, a to snad poznáš co jim to dělá.( jak to přeženeš s EC hned změna barvy listu do žluta)tak jim tam musíš dát co měli před tím než sto zvíšil.....
Tak že pěkně pomalu zvišovat (at mají listy napalený nahoro )krásnou zelenou barvu a máš vyhráno......! Jinak sme měli dost modelu,dělali tak jak popisuji a vždy měli holky pěknej víkon atd.
ps:k tý nenažranosti ,hlídat si at něco vytéká z rohoží ,jak ne po každým ciklu "aspon " pár kapek tak jeden přidat(a další problém vyřešenej)....
zatim čabásek............................. BRZY DALŠÍ FOTO .PPP.
kua to ste tady všichni lamky a co flešink posledních 10 a více dnu to ti nic neříka(jen voda upravená ph 5.5).......
Proplach jen čirá voda nééééééééééééé ružová ba až červená a pak si holky dopřávaj jak píšu 10 a více dnu jen upravenou(ph) vodu tak jaká chutovka.
čti a uč se (jestli tady nebo jinde
ahoj Ono: větší koncentrace hnojiva zničí vláskové kořínky a to právě muže spusobit změnu barvy listu nebo se kytky zastaví a to se vyřeší tím že jim dáš zpět to co měli a co jim vyhovovalo.(samozřejmě si hlídat i Ph). Jak jsou větší a silnější samozřejmě vydrží i nějaký ty šoky,ale na co je šokovat.Přidávat Ec pěkně pomalu od začátku a mělo by to bít ready.
zdravim SIMOR:
klony ec1.20 konečná fáze dospělích kytek ec2.6až 2.80......
dohromady cca 3 měsíce celej proces....Dle mích skušeností a vychytavek s knich zvedám ec pomalu a nikdy jsem neměřil co vyteka z rohoží a vždy s uspěchem perfektní vísledek(přidávání ec jak a co jsem popisoval)..
Já osobně proplachuji vždy před přepnutím na květ(12/12)...Před vynechání hnojiva1 GROW a pak před flešinkem, a jek sem psal pak jen voda upravená(PH)
Tak že proplachuji 3 krat .a to do té doby než teče z rohoží čistá voda bez hnojek(a to sakra dlouho trvá)