Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » S křížkem po funuse
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Zdraví S křížkem po funuse Příspěvek č. 1

Zdravim grower komunitu v indoor galerii. Tohle kolo pokuřuju už nějaký ten pátek, nějak nebyl čas ani chuť ho publikovat.. No a jelikož teď mě zklátila chřipka, tak mám celý den čas.. A když jsem dnes pálil špeka,napadlo mě, že se s vámi podělím o pár fotek z naší skříňky. Toto téma teda vzniká tak trochu s křížkem po funuse

Tohle kolo jsem upustil od hashberry, i když jsem s ní byl hodně spokojen. Chtěl jsem zkusit něco jiného. Sehnal jsem klony powerplant a pot of gold. A myslím, že se to nakonec i vyplatilo.

pot of gold 5kusů
Jevily se hodně indikově, patra blízko sobě, široké čepele, list na listu, špatně se prosvěcovaly. Po přepnutí se sice trochu vytáhly, ale salámky byly malinké. Tento model mě moc neoslovil. Výnosově podprůměr, vzhledově průměr a chuťově... no.. měl takové lesní aroma, voňěl i chutnal po jehličí. ale nic výrazného. Tento model už nepojedu.

Foto 1 - pohled do skříě
Foto 2 - gigant
Foto 3 - pohled do skříně
Foto 4 - detail POGu
Foto 5 - gigant v porovnání s litrovkou coca coly

powerplant 4 kusy
Tohle je uplně jiné kafe. Je tady skoro na všech fotkách. V růstu se jevil hodně sativově, krásné dlouhé větve, všude se dostalo světlo, po přepnutí se dost vytáhl, ale i spodní šišky byly krásně prosvětlené a tím pádem prorostlé a pocukrované. Tohle je zatím moje jednička. Množství pryskyřice jednim slovem - maras! však vidíte na fotkách. Chuťově je taky fajn, chutná jako žvýkažka, taková nasládlá chuť. A smraďoch to je nehorázný. Vždy, když otevřu sklenici s ním, projede okamžitě celou mistnost. Nebo když mám kousek v kapse, tak ho všichni cítí Výnosově mě mile překvapil, bylo jej skoro 2x tolik, než POGu a to pwp byly 4 kytky a POGu 5!

Celkem jsme měli 530g sucheho materialu, zatim osobní rekord. Vim, není to nic moc, ale jsem spoko.

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Naposledy upravil Moltres 02-03-2009 v 21:28 PM

Old Post 26-02-2009 v 19:03 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Tak už mi jdou nahrát fota. Tady je foto suchého materiálku. Všimněte si množtví pryskyřice

Huliči a posilování

Naposledy upravil Moltres 27-02-2009 v 00:37 AM

Old Post 26-02-2009 v 19:13 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

los macross edition vol. 3 Příspěvek č. 3

A Tady pryskyřice zblízka.. škoda že můžu v dnešní době 10megapixelů postnout pouze 150 Kb.. Dojeb. Ale i tak to vypadá fajn. doporučuju zvětšit.

Huliči a posilování

Old Post 27-02-2009 v 00:39 AM
strýček pompo
Stálý Člen

Karma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% PěstitelskáKarma uživatele strýček pompo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

hmmm vypada to libově to ti rostlo pod šestikulí??? na 400w se mi ty paldy zdaj dost velký a jel si to v hlíně? nebo hydro? a hnojiva?

Old Post 27-02-2009 v 11:25 AM
strýček pompo je offline   Profil uživatele strýček pompo   Find more posts by strýček pompo   Foto galerie člena strýček pompo   Click here to Send strýček pompo a Private Message   Add strýček pompo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Zdar kucí, stejně jako v předchozích kolech se jedná o drip v rockwoolu.
Hnoje: bcuzz (A+B, hydro booster, bloom stimulator, pk tableta)
Světlo 600w

No a co se týče genetiky, powerplant to není originál, prý bude asi z nirvany. Osobně nirvaně nějak moc nefandím ani nevěřím, ale občas se jim nějake to pheno vyvede a tento powerplant je toho důkazem.

Huliči a posilování

Old Post 27-02-2009 v 12:24 PM
Martinek
Nový Člen

Karma uživatele Martinek - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

JJ pěkně povedená práce pod šestikylem.

Old Post 28-02-2009 v 20:53 PM
Martinek je offline   Profil uživatele Martinek   Find more posts by Martinek   Foto galerie člena Martinek   Click here to Send Martinek a Private Message   Add Martinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Díky Martinku, ale Tvůj kometář by mě potešil spíše v karmě než tady v topicu. Kor když neumíš napsat ani šestikYlo!

Mám skromný dotaz na growery: Jak nominuji svou fotografii na foto týdne? Jsem zde 4 roky a ještě jsem tu nominaci nepobral. Teď když chci nominovat, za boha neumím přijít na to, jak! :-) Díky za tipy

Huliči a posilování

Old Post 02-03-2009 v 17:29 PM
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od Moltres
Díky Martinku, ale Tvůj kometář by mě potešil spíše v karmě než tady v topicu. Kor když neumíš napsat ani šestikYlo!

Mám skromný dotaz na growery: Jak nominuji svou fotografii na foto týdne? Jsem zde 4 roky a ještě jsem tu nominaci nepobral. Teď když chci nominovat, za boha neumím přijít na to, jak! :-) Díky za tipy

Otevřeš si galerii a u fotek, které lze nominovat je taková ikonka. Musí to být však fotky vložený v daný týden, starší fotky nominovat nelze.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 02-03-2009 v 18:20 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Dík za radu, zkusim to tady s těma fotkama

Huliči a posilování

Naposledy upravil Moltres 03-03-2009 v 13:38 PM

Old Post 02-03-2009 v 21:31 PM
pexeson
Stálý Člen

Karma uživatele pexeson - 88% PěstitelskáKarma uživatele pexeson - 88% PěstitelskáKarma uživatele pexeson - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

citace:
[i]

Jak nominuji svou fotografii na foto týdne? [/B]

Mno,sám by ses asi nominovat neměl,ale věz,že to za tebe určo někdo udělá..

Život je boj-bojuj

Old Post 04-03-2009 v 10:39 AM
pexeson je offline   Profil uživatele pexeson   Find more posts by pexeson   Foto galerie člena pexeson   Click here to Send pexeson a Private Message   Add pexeson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Ahoj Moltres. Veľmi pekné výsledky. Vidím, že skúsenosti robia svoje.

Ako dlho si mal rastliny na raste?

Trochu ma prekvapuje, že si sklamaný z POG-u, hlavne čo sa výnosu týka, pretože o POGu som všade čítal ako o veľmi produktívnej rastline, kde aj menej skúsení groweri dosahujú g/w. Ale ten PP je naozaj nádherný. k+

Marihuana je dar.

Old Post 04-03-2009 v 11:59 AM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Čest, dík za slova chvály. Rostlo to tak 30 dní, ty pogy byly na hovno, zakrslé, oproti powerplantu dojeb. Tak jsme museli čekat, než se trochu rozjedou. Kdybych tam měl jen pwp, tak prepinam max po 20dnech.

Huliči a posilování

Old Post 04-03-2009 v 13:06 PM
zeffo
Nový Člen

Karma uživatele zeffo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Jo.. tak o tomhle se mi muze jen zdat, mas to hruby.. K+

Old Post 04-03-2009 v 20:24 PM
zeffo je offline   Profil uživatele zeffo   Find more posts by zeffo   Foto galerie člena zeffo   Click here to Send zeffo a Private Message   Add zeffo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ShadowMan
Nový Člen

Karma uživatele ShadowMan - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

za ten power plant K+ kamarade,odkud si mel seminka?

Old Post 05-03-2009 v 12:29 PM
ShadowMan je offline   Profil uživatele ShadowMan   Find more posts by ShadowMan   Foto galerie člena ShadowMan   Click here to Send ShadowMan a Private Message   Add ShadowMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 15

zdravicko moltres,,krasny growek..úú.. mel bych takovej skromnej dotaz? jaky mas pestebni prostor?na tech 9kyti??:-))

Old Post 13-03-2009 v 00:26 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás