Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
už ste o tom slišeli speciální nasa gel, který se skládá z výživného netoxického média umožňující život rostlin. Jinými slovy poskytuje vše nutné pro vzklíčení semen a růst rostlin nasa tento gel vyvinula pro pěstování rostlin v kosmu žádna voda ,hnojivo nic
No určitě to skusim jen by mně zajímalo jestli stačí pro jednu kytku jedna tableta na celej život nebo jestli jich musí být víc...
Jo ještě by mně zajímaly tvý skušenosti s tím jestli jsi to už skusil ??
ja to este neskousel ale dnes objednavam spolu s nakou dobrou genetikou a v nejblisi dobe zalozim thread je to uzasna vec jo a jedna tableta staci kytce na celej jeji cyklus
ve skutecnosti je to latka ktera byla vyvinuta pro vyzkum rustu v kosmu, a neprodava to nasa.
me osobne to zajima, bylo by zajimave sledovat rust korenu ale na druhou stranu se me to zda jako hovadina
no uvidime jak to dopadne u tebe treba se lidi vyserou na hydro a budou pestovat v "NASA GELU"
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
takze k dotazum to bootii:myslim ze ten gel bude mi dostatek zivin az do konce,a voda? vubec se to nezalejva ani nepolejva proste tam hodis seminko a za 3mesice sklidis jo ten gel sem si uz obednal z sbazaru za 90kc novy zbozi
jo, takže hodíš do květináče tu směs, hodíš tam semínko a vyroste ti z toho za 3 měsíce kytka, třeba se 100 gramama, to asi těžko nemyslíš?, pěstoval jsi vůbec někdy, víš kolik toho vypije kytka za den když je ve květu???
to mamka007:1.jo pěstoval sem někdy a ne jednou,2.do květináče asi těžko nemyslíš 3.netvrdil sem tu nikde ze v tom das 100g kytku je to proste experiment chapes???