Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaues chci zkusit od novyho roku nákej ten mini grow na balkoně a nikde jsem tu nenašel odpověd na to jestli "pozice balkonu" hraje nejak větší roli .. mam balkon směrem na západ tj rano klidek a odpoledne pařák .. kdyz je teda vedro je to velky problem ? abych nezačal pěstit a nakonec nic z toho :/ dik
Lepší by, bezpochyby, byl jižně orientovaný balkón, nebo -- jěště líp -- dát to přímo na střechu. To ale platí pouze za předpokladu, že máš třeba rodinný dům, nebo máš absolutní jistotu, že na tu střechu nikdo kromě tebe nemá přístup (což v paneláku nemáš asi nikdy) a že to na tý střeše nebude bít lidem do očí.
Každopádně, západní orientovace balkónu by neměla být zas taková překážka a něco ti tam určo vyroste. Vše záleží od konkrétních podmínek. TIP: Nejdůležitější je čas mezi jedenáctou a šestnáctou hodinou.
Předpěstuj uvnitř -- klidně třeba pod 100W MH. Když začne být přes den teplo, můžeš je dát na balkón a na noc je schovávat dovnitř (studené noci). Po oteplení klidně nechávej venku i přes noc.
Zkus trik zatemňování (perioda 12/12) -- tím, že je předpěstuješ, je pak můžeš dřív "přepnout" na květ ať stihnou dozrát.
Původní příspěvek od runcajs s tema klonama moc nesouhl. nikdy nedosahnes kvality z klonu jako ze seeds
To je blbost, řiká ti něco selekce matek? Tou zaručeně dosáhneš lepší rostliny než co ti vyroste z průměrného koupeného semínka. Vybereš totiž tu rostlinu, která je opravdu nejlepší z několika desítek, či stovek rostlin z těch semen.
tak indodrek není vždy možný typycký příklad : jsem v podnájmu a můžou mi ukončit smlouvu a majitel má klíče od bytu , pak třebas pořídit si komplet indoor to je velká investice - box,lampa elektro rozvod s jištěním, hnojky , řízky . Pak enerie - elektřina, a voda každý prostě nemá jen tak na takovou investici