Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ZDAR GROWEŘI ;o)
Loni někdy na konci září jsme navštívili výstavu CANNABUSSINES 2001 v německu.Něco podobného jako je CANNATRADE ve švýcarsku akorát v německém duchu
Z výletu jsme si kromě propagačních materiálů,různých přípravků a hlavně dojmů přivezli také jednu malou vychytávku
Jde o malou umělohmotnou drtičku na ...... made in Canada
Nejdřív jsme si mysleli,že je to spíš taková reklamní sračička oproti klasickým dřevěným drtičům,se kterými jsem se už dříve setkal.
Ale nakonec se ukázalo,že tahle malá mrška je docela pohodlná
Umělá hmota je mnohem lehčí než klasické dřevo ještě s ocelovými hroty Další výhodou je, že je mnohem nižší a tudíž vůbec nepřekáží už v tak dost plných kapsách
Takže prostě supeeer věcička No jo,ale domu jsme si přivezli jednu a skoro jsme se hadali komu zůstane tak co dál?
Po jedné z mnoha debat jsme usoudili,že když máme alespon tu jednu,musíme stim něco udělat.
A tak začala dlouhá pout,která se nakonec dotáhla až do konce
Po půlročních úprávách na výrobě formy,jsme se konečně dočkali finálního výsledku HURÁ a výsledek?
Ještě lepší než původní Kanadskej
Celkovej tvar se ještě mnohem vylepšil-je ještě o 3 mm nižší než Kanadˇan tak to je teda hustýýýý a hlavně tvar je mnohem hezčí,jakoby ted připomínal kopretinu
Tady je na ukázku KOPRETINA
večer postnu pro srovnání toho Kanadana
zdravím teaboostere no tak tohle sháním pěkně dlouhou dobu,hele co takhle jestli máte dost materiálu,hodit to do bazzaru,já bych si rád tuhle věcičku koupil,a určitě mnoho dalších pokud dáte rozumnou cenu,je to fuckt vychytávka káááá plus
Čusík teaboosteře koukám jak puk, to by bylo skvělí kdyby byli na prodej, jestli jo tak si u tebe hned jednu zamlouvám, protože sem je taky dosti dlouho sháněl .
Velmi užitečná věcička, K+ alspoň za vynaloženou práci.
To teabuster:
Mno K+ už letí něco takovýho schánim už pěknou dobu, prsty nelepí a drtí sqěle. Takže jestli nebudeš mít nějak "growshoperský ceny" tak mi sendni PM a hnedka nějaký objednám. Je to vychytávka mno pochystátor jaqsvině. Dřevěnou jsem měl, ale vypařila se mi!
P.S.: Víc takových jako jsi ty!
Jestli to nebude vadit teaboosterovi, tak bych vam to rek.
Promin teaboostere.
Je to na zodrzceni treba suchy palicky.Abyste to mohli hodit do brka.Misto nusticek.Setkal sem se s tim poprve v patek a je to fakt vychytavka.
he he tak nějak sem pořál lezu pro to vysvětlení a furt nic, no jen doufám že si nám to jen nepřišel ukázat,jo ještě bych velmi uvítal kdybys teaboostře napsal rozměry týhle hračičky.