Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Lampa=problem!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
crazyshit
Stálý Člen

Karma uživatele crazyshit - 75% PěstitelskáKarma uživatele crazyshit - 75% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 1

Nazdarek fsichni groweri,mam hotowou skrin,ale porad marne shanim nejakou sodikowku!Myslim,ze by mi stacila i 150W.Ptal jsem se w bazaru,ale tam se po nich slehla zem.Jsem z Olomouce,tak newim,jestli maji i nejaky sodikovy lampy(popripade nejaky jiny dobry pro rostlinky) w supermarketech(OBI,MAKRO,...)Jo a pak taky co rikate na smes w bubbleru:wuxal super,krystalon start,obm a zkusil jsem tam pridat taky nejakej PLANTACOTE-nemel by pusobit spaleni listu a korinku,pak jeste zkousim BLUH-FIX:hnojiwo s guanem pro kwetiny)Radci jsem na wsem(az na krystalon) trochu setril at to nepreseru.Diiik moooooc!

Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!

Old Post 19-05-2002 v 11:40 AM
crazyshit je offline   Profil uživatele crazyshit   Find more posts by crazyshit   Foto galerie člena crazyshit   Click here to Send crazyshit a Private Message   Add crazyshit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

2 crazyshit Příspěvek č. 2

s odvoláním na SIMONA :

"Nazdar pěstitelky a pěstitelé a všichni příznivci zeleného listu. Sháněl jsem 70W sodík v Olomouci a sehnal. Velmi ochotně mi vše objednali i s příslušenstvím ve firmě EWEREL - svítidla Obchodní dům KORUNA Olomouc.
Ceny: SON-T 70 W 331,- tlumivka (SHC DNV) 228,- el.startér(TRZ Dakof) 301,- vše včetně dph. "

a pro zmenu na ddevila :

http://www.growshop.sf.cz/ - olomouc

trocha hledani

mej se a at rostou

Old Post 19-05-2002 v 12:41 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

to crazyshit: chlape v každým trochu větším městě je aspoň jeden velkoobchod s elektroinstalačním materiálem, a tam ti prodaj všechno co do skříně na svícení sodíkem potřebuješ!!! a ještě za celkem nižší ceny než třeba v growshopu! tak hodně zdaru!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 19-05-2002 v 13:45 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baboss
Stálý Člen

Karma uživatele baboss - 10% Pěstitelská

Nápad Olomouc- světla Příspěvek č. 4

Já sem taky sháněl v Olomouci lampu a vím že určitě sezeněš v
TANI Kateřinská 15 (hned ti můžou prodat SHC nebo ti objednají třeba SON-T agro)
Elektrocentrumu na Tovární
a v tom EWERELU (tam jsou taky dobrý lidi)
jinak nevím, ceny tam ve všech těch třech obchodech sou celkem dobrý.
Já sem si nakonec lampu koupil od Megadeta v bazaaru- za 1200Kč mi dal komplet i se dvěma SHC a jednou SON-T výbojkou.

Old Post 19-05-2002 v 13:54 PM
baboss je offline   Profil uživatele baboss   Find more posts by baboss   Foto galerie člena baboss   Click here to Send baboss a Private Message   Add baboss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyshit
Stálý Člen

Karma uživatele crazyshit - 75% PěstitelskáKarma uživatele crazyshit - 75% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 5

To baboss:taky se ted domlouvam s MEGADETEM,ale...newim!Kolikatku lampu sis koupil a nakolik te to celkem veschno prislo???

Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!

Old Post 20-05-2002 v 18:53 PM
crazyshit je offline   Profil uživatele crazyshit   Find more posts by crazyshit   Foto galerie člena crazyshit   Click here to Send crazyshit a Private Message   Add crazyshit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
baboss
Stálý Člen

Karma uživatele baboss - 10% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 6

2crazyshit:
koupil sem 250W koplet (startér, tlumivka, kondenzátor) + dobrý stínítko + 1 výbojku Philips SON-T 250W a 2 GE 250W výbojky, jednu tu GE výbojku mi dal zadara, protože ta tlumivka nemá ten pěknej kryt.
Za to celý i spoštovným sem dal 1200Kč.

Old Post 20-05-2002 v 19:06 PM
baboss je offline   Profil uživatele baboss   Find more posts by baboss   Foto galerie člena baboss   Click here to Send baboss a Private Message   Add baboss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cerda
Stálý Člen

Karma uživatele Cerda - 64% PěstitelskáKarma uživatele Cerda - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Cau Crazy jestli ti muzu doporucit na si na G najdi uzivatele "Lacco" nechaj jsem si nedavno od nech nechat udelat cely komplet za prijatelnou cenu...po dohode je moznost,ze ti to i priveze.GL

Old Post 05-06-2006 v 11:00 AM
Cerda je offline   Profil uživatele Cerda   Find more posts by Cerda   Foto galerie člena Cerda   Click here to Send Cerda a Private Message   Add Cerda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja*dwarf
Stálý Člen

Karma uživatele ganja*dwarf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

nebo je tu další možnost...kdyby se ti nechtělo to všechno poslepovat dohromady tak se mrkni na jednu profláknutou adresu : www.greenhome.cz ...je to celkem známá sajta ale co kdybys o ní nevěděl... maj tam absolutly all co se pěstování týče...peace

Old Post 05-06-2006 v 14:10 PM
ganja*dwarf je offline   Profil uživatele ganja*dwarf   Find more posts by ganja*dwarf   Foto galerie člena ganja*dwarf   Click here to Send ganja*dwarf a Private Message   Add ganja*dwarf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-12-2020 - problem - 8 odpovědí
30-04-2013 - probleme - 3 odpovědí
29-10-2011 - problem - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás