Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Co s příliš rychlým růstem
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
jaja158
Nový Člen

Karma uživatele jaja158 - 0% Pěstitelská

Dotaz Co s příliš rychlým růstem Příspěvek č. 1

Mám 3 kytičky asi 2 týdny staré, svítím na ně zářivkou 120W, kterou mám asi 7 čísel nad nima. Kytky sice rostou jako z vody, ale mají neúměrně tenký stonek a ani lístky nejsou tak velké, jak bych plánoval. Teď jedou 3 patro. Mám je zaštipovat, zkusit změnit zářivku, nebo tomu mám nechat volný průběh? Semínka byla nějaká směska, co jsem porůznu posbíral, ale myslím, že všechny, co teď pěstuju jsou stejného typu. Tak to je asi všechno co k tomu můžu napsat, tak pls poraďte. Budu rád i za hloupé rady, protože každá rada dobrá :-)

Old Post 30-09-2008 v 20:44 PM
jaja158 je offline   Profil uživatele jaja158   Find more posts by jaja158   Foto galerie člena jaja158   Click here to Send jaja158 a Private Message   Add jaja158 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LT_Dragon
Nový Člen

Karma uživatele LT_Dragon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No vsude se tady doctes ze aby meli kyticky vetsi stonek tak musis mit vetrak, nebo by jsi je mel mit v pruvanu.

Old Post 30-09-2008 v 20:49 PM
LT_Dragon je offline   Profil uživatele LT_Dragon   Find more posts by LT_Dragon   Foto galerie člena LT_Dragon   Click here to Send LT_Dragon a Private Message   Add LT_Dragon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Rozepiš se, jen z lampy nikdo nic nevyčte.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 30-09-2008 v 21:07 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

a) do skříně jsou vážně nejlepší řízky, hned se větví a nejsou nijak přehnaně vytáhlé...
b) pokud máš místo, jednoduše vytáhni zářivku výš a pak přepni fotoperiodu...
c) nech je vtáhnout, ohni je za pomoci ohýbacích kolínek či jen hrubou silou, natáhni nad ně nějaké pletivo s velkými oky a nech se hnát nahoru jen větve...

!

Po pár letech zpět.

Old Post 01-10-2008 v 09:01 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaja158
Nový Člen

Příspěvek č. 5

Díky za rady, ještě doplním info. Kytky mám v pokoji, půda je směsicí černozemě, humusu, rašeliny a písku, zalévám je jednou deně odspodu a rozprašovačem asi 3 krát deně. Květináče mám asi po 3l. Zkusím teda zatím zvednout světlo a změnit fotoperiodu a uvidím co to s tím udělá.

Old Post 01-10-2008 v 16:46 PM
jaja158 je offline   Profil uživatele jaja158   Find more posts by jaja158   Foto galerie člena jaja158   Click here to Send jaja158 a Private Message   Add jaja158 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od jaja158
. Kytky mám v pokoji, půda je směsicí černozemě, humusu, rašeliny a písku,

to je jako na brambory....
teď ani nevíš jaký to má PH... nebo si to meřil?
jinak jakou lampou na to svítíš? pokud to je wolfram tak to všechno vysvetluje.

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 01-10-2008 v 17:02 PM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

jaja158: Ty je máš jako v rohu pokoje a svítíš na to zářivkou 120W? A nějaká výměna vzduchu nebo aspoň větrák to nic? To je docela zbytečná strata světla, času, tím pádem aji peněz co do toho strkáš.
Kdybych byl tebou tak si v první řadě někde seženu nějakou skříňku.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

Old Post 01-10-2008 v 19:08 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaja158
Nový Člen

Příspěvek č. 8

Jsem to asi napsal pěkně debilně, protože nepíšu to, z čeho se dají vyvodit problémy. Mám to v pokoji, ale v akvárku, které mám polepené alobalem, zezhora je to akvárko nekryté. Teplotu v pokoji během dne držím okolo 25 stupňů, v noci tak 18. Svítím zářivkou 120, jak už jsem psal, wolframové vlákno samozřejmě nemá. PH jsem neměřil, ale v hlíně by mělo být celkem dost drcených skořápek, takže tam by problém být neměl. S větrákem uznávám, že jsem trochu loser, ale myslel jsem, že bez něj bych se mohl obejít, když je to ve větší místnosti a penězi zrovna nepřekypuju

Old Post 01-10-2008 v 19:47 PM
Mr.MEN
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Mno ale těch problému jsi moc nevyřešil. Snad jednu a ještě špatně, alobal zoxiduje a pak neodráží ani prt.. A jestli máš doma kompl tak se snad nějaký větráček z PC se vždycky najde ne? Jinak ty nejlevnější stojí kolem 80Kč tak mi neříkej že až tak si na mizině.
Ono aby ses zbavil těch problémů co si psal v první příspěvku by si musel udělat víc.
A teď ti už můžu z jistotou říct že ty stonky máš tenké kvůli tomu že na ně nefoukáš.

Kdy už se naučíte podřizovat kytkám ne oni vám. Ty máš mít doma celí ekosysistém a zatím tam máš nějaký akvárium se zářivkou.

Naposledy upravil Mr.MEN 01-10-2008 v 20:58 PM

Old Post 01-10-2008 v 20:52 PM
Jablko
Stálý Člen

Karma uživatele Jablko - 62% PěstitelskáKarma uživatele Jablko - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Hlavně má na to take svůj vliv zářivka, rozepiš jakou má teplotu světla.. Modra (6200k) +- jsou na růst není to pravydlem ale kytičky jsou pak košaté , a tzv. Red spektrum (2700k) je na květ.

Old Post 15-10-2008 v 19:36 PM
Jablko je offline   Profil uživatele Jablko   Find more posts by Jablko   Foto galerie člena Jablko   Click here to Send Jablko a Private Message   Add Jablko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kokesh
Stálý Člen

Karma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kokesh - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Zářivka 120W ...není to spíše úsporka..? a i kdyby měl a 120W to se mi nezdá není na obale napsáno že ma třeba 20W ale že svítí jako 120W obyčejná žárovka..? to by se všechno vyjasnilo...každopádně by jsi pod tím vypěstoval prd...ale na předpěstování na out je to dobry...

Old Post 05-04-2009 v 08:52 AM
Kokesh je offline   Profil uživatele Kokesh   Find more posts by Kokesh   Foto galerie člena Kokesh   Click here to Send Kokesh a Private Message   Add Kokesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás