Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chci se zeptat v jaké fázi se má na kytky foukat vzduch z větráku.
Je jasný, že foukáním zvětšuji tlouštku větví i celé kytky a poté i větší palice. Jde mi o spotřebu, abych to tam neměl puštěný celej den a taky o to, že nejsou v klidu, když se furt ohýbají..
Původní příspěvek od Petr1000 Chci se zeptat v jaké fázi se má na kytky foukat vzduch z větráku.
Je jasný, že foukáním zvětšuji tlouštku větví i celé kytky a poté i větší palice. Jde mi o spotřebu, abych to tam neměl puštěný celej den a taky o to, že nejsou v klidu, když se furt ohýbají..
Co, spotřebu? To pěstuješ tedy extrémně málo. nevím jestli by někoho zabilo myslím 24W nebo kolik ten větrák žere. To ti sežere žárovka víc v pokoji přes noc.
Jinak foukat by se mělo stále nejen na kytky ale hlavně na lampu aby odváděla teplý vzduch. např. já mám jeden 15cm větrák a věžoví přes den mi jedou oba a v noci jen 15 a pohodička.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
na odvětrávání tepla mám šneka s pacháčem, ale jde mi o to, že pokud na ně fouká ten větrák, tak se ohýbaj a nejsou v klidu. foukat si myslim, že by se na ně mělo v období růstut.do okamžíku, kdy se začnou oběvovat květy, pak si myslim, že je to zbytečné..děkuji za rady
Hele až si něco přečtete atd. tak budete vědět že vítr fičí venku pořád ne? Nebo jako v podzimu nefouká nebo co?
V Indooru se máš přizpůsobovat kytkám ne oni tobě.
Na růst je důležité foukat pro to aby byly silné a odolali i vichřici.
Na květ je dobré foukat pro to aby ti nezačali plesnivět někde palice.
Ale celkově je to pro to aby si kytičkám k listů foukal co nejvíce čerstvého vzduchu aby mohli krásně dýchat. Řekl bych že jen odvětrávání nestačí.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<