Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtěl bych se zeptat přímo nějakého odborníka na genetiku jestli se mi schopen zodpovědět mou otázku
když si koupím semena z jedné seedsbanky a bude to jen jeden model .. vyroste mi samicka a samecek a kdyz samicku opylím tím samcem ZŮSTANE MI ZACHOVÁNA GENETICKÁ INFORMACE OBOU DVOU JEDINŮ V SEMÍNKU VÝSLEDNÉHO OPYLENÍ ? ( tato myšlenka je velice jednoduchá a prostá ale přesto je v ní hodně nevyřešeno - jedná se mi o úsporu peněz na další sezónu přece jen když vysadím 50 rostlin ze semene kvalitního modelu tak se mi to velice prodraží )
Mno tak většinou si kupuješ od seedsbanky F1 a tím že je opylíš jak píšeš dostaneš seeds F2, ano bude všechno zachováno akorát F2 můžou být o něco slabší a nemusejí být tak stabilní.
Ale pro tvůj účel to vyhovuje.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<