Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mr.MEN No palice se asi o 2x zmenší tak že bych řekl že asi tak o polovinu. Tak že by si měl mít z jedny kytky asi cca 100g. Jestli je těch 210g jen z jedné kytky.
s tim bych si dovolil nesouhlasit, velikosti mozna, ale vahy ne
zdar growers tak vše je usušeno,uskladněno a zváženo a celková hmotnost je tramtadadá!!!! 391g krásně tvrdýho a vonavýho skanoura a to nepočítám to co padlo během vegetace a sušení to byl taky nějakej ten gramýk. další věc který jsem se bál byla,že po uschnutí to bude zas seno ale naštěstí tomu tak neni všechno je tak jak to má být . chut taky nemá chybu je taková jakoby zemitá hutná člověk se toho brka skoro nají a po zahození vajgla nastává dost silnej zčud a ten ''mají naši huličové rádi'' já vím melu nesmysly ale zrovna jsem dočoudil tak že tak.jinak všem díkes za rady při tomhle growu dost mi to pomohlo a taky za káčka kterejch jsem obdržel ranec s tím jsem taky nepočítal že se budou holky takhle líbit.tak že tímhle to tady zavírám možná sem ještě šoupnu nějaký fotky haše s listí a spodních paliček,je toho dost tak uvidíme co dokážou pytle od jurka5.tak pic
tak tady je múj první pokus s pytlema od jurka5 a s listím s chronika tohle je z takový větší hrsti po jednom mixování ta menší je z 20um pytle a ta druhá ze 70.je to krásnej plastik krásně voní ale to je mi k ničemu protože nevím jak to mám kouřit když to nahřeju tak bublá a lepí jedinej zpúsob je to nastříhat ale i to jde dost ztěžka.nemáte někdo nějakej fígl ne spíš radu jak na to jestli se to ješte nemá třeba nějak dopéct nebo naopak zmrazit fakt nevím díkes
Původní příspěvek od roboot tak tady je múj první pokus s pytlema od jurka5 a s listím s chronika tohle je z takový větší hrsti po jednom mixování ta menší je z 20um pytle a ta druhá ze 70.je to krásnej plastik krásně voní ale to je mi k ničemu protože nevím jak to mám kouřit když to nahřeju tak bublá a lepí jedinej zpúsob je to nastříhat ale i to jde dost ztěžka.nemáte někdo nějakej fígl ne spíš radu jak na to jestli se to ješte nemá třeba nějak dopéct nebo naopak zmrazit fakt nevím díkes
zkus to jeste trosku mokry hodit do trouby na par minut at se to ohreje a pak to uhnetej v ruce...sic to musis hnetat celkem dlouho aby se nerozsypaval ale pak je z toho krasnej plastak akorat na suchej drink....a jeste jedna rada k tomu....pokud mozno delej to v rukavicich...ja to delal poprve bez a mel sem ruku po hodine celou zelenou a neslo to nicim dolu.... v praci se mi smaly ze sem se hrabal rukou v prdeli :/
čuz ja nemám problém s tím to spojit hned jak jsem to vyndal z pytle tak sem to zmáčknul přes hadr a už to byla krásná modelína jedině jestli to nemyslíš tak jako že ten plastik hodit do trouby aby nějak vyschnul, co,múžú to zkusit ale myslím že se to rozteče stačí to chvíli mít v ruce a pěkně to změkne.jinak když se to podaří rozstříhat a zakouřit tak je výbornej dlouho jsem nekouřil tak dobrej haš
to Robot:
znáš suchej drink? Naprosto ideální řešení, jak kouřit plastik...
Potřebuješ k tomu skleničku (cca 2-3 dcl), pivní tácek a špendlík, nebo jehlu. Toď vše !!!
postup : vezmeš kousek plastiku a kreditkou, občankou, nebo čímkoliv z něho uválíš hada tlustýho tak 1-2mm a dlouhýho 1 - 4cm (podle počtu kuřáků). Potom v půlce propíchneš pivní tácek jehlou a napíchneš na něho hada. Toho zapálíš, necháš ho trošku rozhořet, pak ho sfoukneš a dáš do skleničky (tácek musí těsnit samozřejmě). Jak bude plastik doutnat, bude se ti pomalu kouřem plnit sklenička, podle chuti si jí necháš naplnit no a pak už jen odsuneš tácek a dým "vypiješ"
Je to opravdu výborný způsob konzumace, pač kouříš pouze ten shit, takže můžeš na 100% vychutnat jeho chuť...
Rozhodně doporučuju vyzkoušet, je to klasika
cau roboote, covece, pytle od jurka5 mam ted taky doma, zkousel sem, a jeden hash se mi droly, a ten duhy je krasne cerny, ale primo po vyndani z pytlu, je to stejne nazelenaly, mel si to taky? Jinak chut a ucinky zalezi na tom, z ceho ten hash je, muj voni jen slabe, chutna neutralne, zhuluje jemne, po delsi dobe nabehne, pak rychle vyprcha, nevim, kd esme udelal chybu sakra kdyztak PM a smazu, dotaz je na tebe, tak mu to kluci tady nezasirejte, pak pisni a ja to klidne smazu¨
zdar zahradníci tak že 2 rasta pasta: čuz heled hulím baj voko tak 12 let tak že sucháč pro mě není novinkou už jich mám pár(set) za sebou ale takhle to taky nejde prostě to jen bublá když to zapálím,jinak ted jsem se vrátil z hospy kde jsme to testovali se znamejma a všichni to chválej,jen ta příprava je složitější.2 CELLER:heled měl jsem to takový bežový v tý 70 a o trochu tmavší ve 20 ale vúbec ne zelený ale to taky múže bejt tím že jsen to kvrdlal jen vařečkou a ne mixerem jinak vúně chut a účinky jsou na jedničku ale to je dost daný tím z čeho jsem to dělal.nic nemaž a pic
Ahoj, hodil bys sem prosím nějaké info o tom jak jsi to sušil? Pokud víš teplotu a vlhkost bylo by to supr. Balil si ty kytky do něčeho? nebo si je jen pověsil (nebo ostříhal od stonku?)? Taky jsem četl něco o tom že je vychytávka vymáčet je v horký vodě, která z nich vytáhne hnusný chuťový buňky a třeba i případnej bordel, ale to už si snad nastuduju. Za vše předem dík. :-)
čuz kumbále jen jsem je vytrhch očistil od hlíny a pověsil do boxu v kterým s malejma přestávkama jela ventilace nonstop,teplota tam byla kolem 18° a vlhkost netuším a za tejden to bylo krásně suchý a ta chut je i bez toho máčení super stejně tomu moc nevěřím.pic