Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec lidi
...no nevěděl jsem kam to přesně zařadit,snad to tu nebude nikomu vadit a doufám,že se mi dočká dobré odpovědi,
za to předem díky...
V sobotu ráno jsem rozlepil balík co mi přišel z pěstovani.cz a kuk úsporka je v řiti.Zatím jsem jim psal mail co jako s tím,i s přiloženou fotografií,tak uvidím co mi na to řeknou.
No mám takového tucha,že s tím stejně nic nenadělám tak by mě alespoň zajímalo jak to co nejlépe zužitkovat.
Dá se to opravit,tedy vsadit nové trubice nějak,ten předřadník ještě nejel tak ho je škoda né?
...no máte-li s tímto někdo zkušenost,pisněte.
sere mě o to víc,nebylo to pro mě,starám se s tím a ještě totok.
no ale pokial viem tak balik by sa mal otvorit priamo na poste,skontrolovat tovar a ak bude poskodeny tak ho odmienut...potom mas narok na reklamaciu...to ci ti teraz vratia keš je iba na ich rozhodnuti a serioznosti
podle mně to musíš nejdřív zaplatit
a pak rozbalit ,myslím že s výmněnou by
nemněl bejt problém kamošovi
to taky prej vymněnili a to ji rozbil sám
držím palce at ti to ok dopadne !!!!
no me jednou praskla do rana fungl nova sodikova vybojka znacky sunmaster nevim proc ale praskla a v shopu me poslaly do haje stim ze je skousej[asi moc dlouho] ...takze s novou nepocitej
hoj gruwerstvo
tak sem se ptal kámoše elektrikář, taky pěstí
a říkal že předřadník ma večí životnost než ten
předek skleněnej takže večinou se to nedá
použít leda že bys jich mněl víc a pak to skusil
vymněnit .