Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chcel by som sa spytat moderatorv tohoto super fora ze ci bi ste nemali hadzat vsetky prispevky userov z ootdoor pestovania kde zakladdaju svoje thready so svojim rastlinkami do Outdoor galerie lebo sa mi zda ze to tam nema co robit tam by mali byt podla mna rady a vychytavky k pestovaniu pod slnkom a ie vysledky pestovatelov...tot vse
jj taky maximalne souhlasim ale bohuzel by modi museli asi docela makat,pac tady si pomalu kazdej strili svi totalne imbecilni poznamky kam chce a ne tam kde by bejt meli,coz se netika jenom in/out,ale v 20 tis. clenech je to trochu unreal....a hlavne ted posledni dobou to tu przni jenom clenove s koncovkama 07/08........jen tak dal panove
EDIT: nerad bych aby se name sesypali vsichni s koncovkama 07/08,je mi jasny ze to dela jenom nekdo a taky tak je to mysleno!Konec koncu bych musel myslet i sam sebe a tak sebekriticky zase nejsem
Naposledy upravil Freeloader 11-04-2008 v 11:17 AM
no nemozes nas hdzat vsetkych do jedneho vreca ja som tez s koncovkou 07 ale snazim sa aby ked uz nieco napisem aby to malo zmysel a snazim sa to tu nesvinit....peace
Původní příspěvek od Kopeček Takže včetně tebe i mě co Freeloadere Ale jinak bych taky velmi moc souhlasil, but it´s insane
citace:
Původní příspěvek od cantona9 no nemozes nas hdzat vsetkych do jedneho vreca ja som tez s koncovkou 07 ale snazim sa aby ked uz nieco napisem aby to malo zmysel a snazim sa to tu nesvinit....peace
hezký OTéčka kucí
co takhle kdyby nějakej aktivista napomohl moderátorům tím, že sem hodí nějakej seznam threadů, které by podle něj měli být přesunuty do galerie
třeba ve Firefoxu není nic jednoduššího než přetahat otevřené záložky do textovýho pole
btw. jsem nakoukl do "outdoor pěstování" a většina těch threadů s koncovkou 08 je spíše very funny, většinou jen s fotkama pár semínek a "vybraného" fleku na pěstování, takže nejsou ani moc galerijní