Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže zdravím, coby nováček tady se budu aspoň průběžně o můj (skoro) první grow. už jsem to zkoušel 2x, ale poprvý to byla úplná zoufalost, protože sem nevěděl vůbec nic, dostal sem pár malinkatejch kytiček a šoupnul je pod žárovku od rybiček (asi 40W, rofl), další rok sem měl tak 50 semínek, klíčily na vatě, ale ještě sem je nemoh dát do země, tak sem zanavigoval sestřičku, aby je přes víkend párkrát pokropila s tim, že po víkendu si je dam ven (přes víkend sem byl u slečny) no sestřička vzala jednoduše petku a vylila ji tam, takže semínka se utopily (měly už venku děložní lítky, takže by asi i do tý země šlo ztuha, ale prostě je dorazila). letos to snad konečně bude úspěšný, kytičkám se zatim daří, až bude stabilně teplo, tak je šoupnu ven a budu to tu průběžně sypat fotkama
tady je první fotka, pár dní po zasazení, většina kytiček má venku lístky
edit // hm... nejak mi vypadlo napsat o co ze to vubec de, takze vlevo je durban poisson od nirvany, vysledna klicivost 10/10 vpravo je nejakej noname, co mi zustal doma po akci, tak sem ho zasadil tez, ale kyticky rozdam kamaradum. klíčilo to ve foliáčku, kde bylo dosti vody, takže vzniknul malinký pařníček :-* u toho noname byla klíčivost 9/12, ale to je asi nepodstatný. semínka klíčila v hlíně a to v kaktusovém substrátu od AgroCS do kterého jsem přidal asi 1/3 drobného štěrku
tady jsou obrázky ze současnosti, tj. tak 14 dnů od prvních lístků, modelky byly přesazeny a nounejmky si během příšího ýdne převezmou noví majitelé
1. část modelek
2. další část modelek
3. no name věci (sou nějaký prťatý... vývojově sou na tom jako modelky, ale sou nějak krátký, nevíte někdo proč? malym kyblíkem to neni, durban měl při přesazování ze stejně velkejch dvojnásobnou vejšku... asi to bude jenom divnou genetikou)
zdarec mazec máš to vpohodě to že jsou ty noname kytky menší muže být tím že každý druh semena ti vyklíčí jinou rychlostí některé 2dny jiné 3 třeba jinak každopádně počkej až bude trochu stabilnější počasí at ti na to ještě nenasněží
Zatim neni co moc komentovat, budu sledovat..at se konecne zdari, uz by to chtelo. Jinak nak sem se nedocet, kde to chces mit?!..az to bude vetsi.
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
to redman : asi jenom bio, mozna kristalon jako bonus, ale kilometr vedle je kravin, tak se jim tam vloupu a ukradnu kravičkám hovínka
to falda : policko asi pudu tenhle tejden obdelat, takze to sem pak hodim, je to v koprivach, kolem je dost vysoky krovi, kousek od toho tece potok, nikdo tam nechodi... budu se ovsem muset nejak obrnit proti zveri, minule sem tam videl skupinku peti srnek akorat je tam dost piscita puda, takze si tam udelam takovou vychytavku... nevim, jestli to tu nekdo uz produkoval, ale napadlo mne takovy samozavlazovani, ze pod zem, tak pul metru pod kytku proste strcim kbelik se sterkem a piskem, takze po desti tam zustane voda a kytka si to bude moct brat
tak tady sou děti v současnosti, ty prťata si kamarádi rozeberou v tejdnu a po příštim víkendu asi šoupnu ven modelky, zejtra sem ještě hodim to moje políčko jinak, začal sem je jemně hnojit kristalonem start, zatim jenom postřikem na listy...
ty prťata by už chtěly přesadit, ale dlabu na to, to necham na nových majitelích :-p
btw. víte někdo, kdy se tak začíná ten durban sám větvit?
tady je místo, které se snažím přetvořit v políčko, je toho teprv půlka, páč sem zlomil krumpáč druhá fotka je výhled na jižní stranu (světla budou míti dosti)
sranda, tak uz mi to taky kvete ty nonamy, jak sou jinde, nez durbánky a maj asi trochu min svetla, tak se rozhodly uz kvist, teda aspon jedna tak sem je rovnou zafik vsechny, ono to sice vypadalo desne roztomile, jak se ta malinkata kyticka snazila delat kvitek, ale nebylo zbyti... doufam, ze se jeste dokazou prehodit zpatky :-/
durbánky ovšem vypadaj skvěle, ofuk jim svědčí, pěkně zesílily
no čao jak jsi říkal že to budeš dávat do kopřiv tak to bych nědělelal kopřivy ti to přerostou a na kytky nebude světlo a navíc berou živiny z půdy
maminkám
myslím si že kopřivy jsou jedna z nejlepších možností kde hodit kytky ´to že ti přerostou to se muže stát z každým jiným plevelem snad na pole nebude chodit jednou za pul roku ne ? a živiny ti tak samo vezme i jiná rostlina nejen kopřiva