Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mě,jak jste na tom s chutí k jídlu,když zrovna nehulíte.Myslím to tak,že po špeku chuť k jídlu je snad vždy.Jenomže když hulím denně 10 dní,každý den sežeru obrovské množství jídla.Pak vynechám a chuť k jídlu je nenávratně pryč do té doby než si zase zapálím.Jak jste na tom vy???
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Já to mám spíše naopak, zkus nehulit více dní a uvidíš, že chuť se vrátí a bude ještě větší. Intoxikovaný lidi se nažerou jen jednou a pořádně.
Pokud je tělo zvyklý normálně nejíst, pak ho budeš muset navyknout, kup si třeba pangamin v lékarně a pij hodně vody, roztáhneš tím žaludek.
Jak kdy někdy nemám vůbec chuť na jídlo, tak dám špeka do hodinky se krásně s chutí najím! Hned po brku mi to taky nejde musí to být alespoň ta hodinka po.... přesně jak říka Mad... Pamatuju když jsem začínal tak sem dal pár prásků a hned říkám nemáte někdo něco k jídlu?
Chuť je furt, jenže sem lenoch abych něco ukuchtil, takže jim samí s..ky. Ale po špeku, řádově tu hoďku po, jak tady bylo již řečeno, jsem skoro mechanismus na recyklaci jídla - jím jak nezavřenej .
Poslední dobou jsme si s kámošem začali všimat toho ze normalne když nehulíme tak ani moc nejíme ... např: jedna houska za den a hladem netrpim ... ale pak pohulim a vsechno to dozenu
ja ne treba dneska nebylo co do huby )) a dal sem si jenom malou snidani a pak dlouho nic dal sem speka s kamosem a najednou chut na papkani ja nehulit tak jsem anorektik nebo jak se to pise