Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím všecny growery! Jsem tu novej a mám v plánu udělat takovou pomenší skříň ne jednu rostlinku jenom tak pro svou spotřebu ale mám omezené rozměry: výška je v pohodě, ale na šířku mám jenom něco málo přes 20Cm a to mi dělá starosti jestli to bude stačit. Jinak ostatní věci jako je výbava je v pohodě, na to mám kamaráda...
no jako 20cm pro jednu kytku ti asi stacit nebude! zalezi si myslim podle toho jakej to je druh jestli indika bo sativa! ale 20cm je tak jako tak malo!!!
No ja by som navrhoval aby si napísal presné rozmery boxu lebo tako tipovať akú máš výšku a že šírku máš niečo cez 20cm. Takéto info je fakt o ničom. Myslím si že šírka cca 20cm je v pohodičke, len aká je výška a šírka a hlavne, aké budeš mať svetlo!!?? Nech sa darí
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG